Η Sarah Jessica Parker στο ρόλο της Carrie Bradshaw ενέπνευσε με την άσπρη tutu φούστα και το ροζ τοπ του John Galliano αλλά και με το νυφικό της Vivienne Westwood.

Υπήρξαν και άλλες, αμέτρητες iconic εμφανίσεις που άλλαξαν τα δεδομένα της μόδας, τώρα ήρθε η σειρά να θυμηθούμε το γκρι στενό φόρεμα της.

Φορώντας το αμάνικο, ανθρακί φόρεμα συνδυασμένο με γυαλιά Rayban και με vintage τσάντα Gucci Kelly η Carrie χτυπάει όλο θηλυκότητα τη τζαμαρία της καφετέριας τη στιγμή που βλέπει τις φίλες της. Αυτή τη σκηνή τη ζήλεψαν πολλές όχι για την κοινωνικότητα και το sexappeal της αλλά για το άνετο sexy φόρεμα.

Πολλοί τότε προσπάθησαν να αντιγράψουν την εικόνα.

Σήμερα οι διασημότητες που σπάνε τα trends με τις στιλιστικές τους δυνάμεις επαναφέρουν το γκρι κοντό φόρεμα. Προσαρμόζοντας το, σε διάφορα μήκη, κοψίματα του ντεκολτέ η Emily Ratajkowski, η Rihanna, η Gigi Hadid, η Kim Kardashian,η Jessica Alba, Kendall Jenner, η Zendaya και άλλες σταρ το επέλεξαν σε διάφορες περιστάσεις.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emili Sindlev (@emilisindlev)

Το bodycon γίνεται ένα από τα must το ‘23 αφού η γοητεία που βγάζει ο μινιμαλισμός των 90s σε συνδυασμό με την απλότητα, την κομψότητα και την ιδιότητα να εφαρμόζει σε όλους τους τύπους σωμάτων. Οι οίκοι μόδας Skims, Bec + Bridge, Wolford, Alyx διαλέγουν εφαρμοστά υφάσματα για να έχεις την άνεση χωρίς πίεσης, για να το φοράς όλες τις ώρες.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Prada (@prada)

Η Kendall Jenner εμφανίστηκε δυο φορές στο Παρίσι φορώντας το γκρι στενό φόρεμα τύπου φανελάκι από το St Agni, παρόμοιο με το πρωτότυπο. Το look το ολοκλήρωσε με Gucci ψηλοτάκουνα πέδιλα, γυαλιά ηλίου και μια κομψή τσάντα. Στη δεύτερη εμφάνιση, όσο περίμενε να περπατήσει στην πασαρέλα για την επίδειξη μόδας 2024 του Jacquemus προτίμησε να το φορέσει με μια παραλλαγή Pre-Fall 2023 της Bottega Veneta δερμάτινα loafers της The Row, ένα σκούρο καφέ μάξι clutch και γυαλιά ηλίου Gucci.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emily Ratajkowski (@emrata)

Αν και η Rita Ora το επέλεξε ως στράπλες με κλασσική γραμμή σε σπάνια εμφάνιση της στο Bbc, η Margot Robbie με το ίδιο φόρεμα, το αναβάθμισε διαλέγοντας ψηλές γκρι κάλτσες και ροζ ψηλά παπούτσια με χοντρό πάτο και τακούνι. Ωστόσο αν θες κάτι πιο ήρεμο στο look η ηθοποιός Zendaya έχει την λύση επιλέγοντας μια τσάντα και loafers παπούτσια. Επιπλέον η πρόταση της influenser Emili Sindlev χαρίζει μια πιο άνετη και παιχνιδιάρικη άποψη. Καουμπόικες καφέ μπότες, άσπρο καπέλο, ζακέτα αν χειρός και μια Gucci τσάντα μέσης.

Μπορείς με μεγάλη ευκολία να μετατρέψεις το bodycon γρι φόρεμα για όλες τις περιστάσεις, στη δουλεία, στις εξόδους, στις βόλτες, σε ένα ρομαντικό ραντεβού. Εσύ πρέπει απλώς να βάλεις το προσωπικό σου στιλ στην μινιμαλιστική τάση.