Αγαπημένες πρώην ηθοποιοί και νυν σχεδιάστριες, οι δίδυμες αδελφές Mary- Kate Olsen και Ashley Olsen, γεννημένες στις 13 Ιουνίου 1986 και  γνώστες ως τα δίδυμα Olsen, είναι Αμερικανίδες σχεδιαστές μόδας και πρώην παιδιά-ηθοποιοί, έχοντας πλέον κατακτήσει μια ξεχωριστή θέση στο χώρο της μόδας!

Οι αδελφές ξεχωρίζουν για τις επιλογές τους στη μόδα, με τους  New York Times  να ανακηρύσσουν τη  MaryKate fashion icon για την υπογραφή της στο πρωτοπόρο homelesslookΚαθημερινά κλέβει τα φλας των φωτογράφων με τις boho-chic επιλογές της που αποτελούνται από χαλαρά πουλόβερ, φορέματα, φούστες, κουστούμια, μποτάκια, τεράστια γυαλιά ηλίου και τσάντες απορρέοντας μια αισθητική ανάμειξης  κομματιών high & lowend. 

Ενημερώθηκαν πρόσφατα70 (Custom)

Το 2006 γίνονται τα πρόσωπα της εταιρίας μόδας Badgley Mischka, έχοντας ωστόσο την δική τους σειρά ρούχων για κορίτσια ηλικίας 4-14 στα καταστήματα WalMart σε όλη τη Βόρεια Αμερική, καθώς και μια συλλογή ομορφιάς που ονομάζεται “Mary-Kate και Ashley: Η πραγματική μόδα για τα κορίτσια”

Με  την  minimal,  bohemian,  ανδρόγυνη  πλευρά  τους  δημιούργησαν το The Row, παίρνοντας  το όνομα του από Savile Row του Λονδίνου. Το brand ιδρύθηκε το 2006 έχοντας  επεκταθεί για να συμπεριλάβει μια σειρά από έτοιμα pret- a-porter, γυαλιά, τσάντες  και παπούτσια. Η σειρά αντικατοπτρίζει χαλαρή αίσθηση και διαχρονική κομψότητα, εστιάζοντας στα φίνα υφάσματα και στην τέλεια εφαρμογή.

Ενημερώθηκαν πρόσφατα71 (Custom)

Τόσο το 2012 όσο και  το 2015, το Συμβούλιο των Σχεδιαστών Μόδας της Αμερικής  (CFDA)  βράβευσε  την Ashley και Mary- Kate με το τιτλο “Womensewear Designer of the Year”. Το 2014 τους είχε απονεμηθεί ο τίτλος του CFDA “Accessories Designer of the Year”  για το έργο τους με το The Row.

Όχι και άσχημα ε;