Θέλεις να ξεφορτωθείς το σουτιέν από τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις; Είσαι στο κατάλληλο μέρος για να πάρεις έμπνευση από τα πιο όμορφα ελληνικά brands, τα οποία μέσα από τις δημιουργίες τους σε αφήνουν να πειραματιστείς και να τα φορέσεις νιώθοντας απολύτως άνετα.

Υπάρχει πιο ωραία συναίσθημα από το να γυρνάς στο σπίτι και να βγάζεις το σουτιέν σου; Ναι, το να μην χρειαστεί να το βγάλεις.

Κάποτε, στην εποχή με τα πολλά στερεότυπα και “μη”, το να κυκλοφορεί δημόσια μία γυναίκα χωρίς σουτιέν χαρακτηριζόταν ως προκλητικό, υπερβολικό, τολμηρό και άκομψο. Ευτυχώς, αυτή η εποχή φαίνεται να είναι παρελθόν. Το γυμνό, και δη το γυμνό γυναικείο σώμα, οδεύει προς την πλήρη απενοχοποίηση και απελευθέρωση του.

Ένας νέος δρόμος έχει ανοίξει, αυτός που θα μας οδηγήσει στην αγάπη και αποδοχή του σώματος μας και κυρίως στο συμπέρασμα ότι δεν πρέπει να αισθανόμαστε άβολα και αμήχανα.

Πλέον, μπορείς να φορέσεις ότι θέλεις, χωρίς να σκεφτείς “αν” θα προκαλέσεις, “αν” θα σε κατακρίνουν. Αντιθέτως, η στιγμή είναι ιδανική για να βάλεις μπροστά τα θέλω σου, με περηφάνεια και περίσσια αυτοπεποίθηση. Είσαι έτοιμη να δεις τις πιο ωραίες προτάσεις ρούχων για τα οποία δεν θα χρειαστείς το σουτιέν σου;

Bralette Top – Milkwhite

 
View this post on Instagram
 

A post shared by milkwhite. (@milkwhiteofficial)

Mοιάζει με σουτιέν αλλά είναι top, κι όχι απλώς ένα top αλλά ίσως η πιο fashionable και hot επιλογή του καλοκαιριού. Φανερά εμπνευσμένο από το εσώρουχο που φοράμε στο πάνω μέρος του σώματος μας, το ρούχο αυτό είναι μία ιδανική επιλογή αν θέλεις να εντυπωσιάσεις, νιώθοντας άνετη και καθόλου εκτεθειμένη. Η εταιρεία Milkwhite υποστηρίζει τις γυναίκες μέσα από το έργο της να σχεδιάζει ρούχα άνετα, που αναδεικνύουν τη θηλυκότητα, απαντούν στις τάσεις της μόδας και “περνούν” μηνύματα προς τις γυναίκες και προς την κοινωνία.

Μaxi dress με ανοιχτή πλάτη – Nash by Natasha Avloniti

Ιδιαίτερα το καλοκαίρι, αγαπάμε τα μακριά φορέματα, πόσο μάλλον αυτά με ανοιχτή πλάτη. Η λεπτομέρεια αυτή προσδίδει κομψότητα και αναδεικνύει σαφέστατα τη θηλυκότητα μας.  Πολλές φορές όμως ενώ θέλουμε να φορέσουμε ένα φόρεμα με ανοιχτή πλάτη διστάζουμε γιατί δεν ξέρουμε ποιο σουτιέν θα μπορούσαμε να φορέσουμε, ενώ η λύση “χωρίς σουτιέν” αργεί να μας περάσει από το μυαλό. Αν θέλεις να μην κάνεις τα εύκολα δύσκολα, φόρεσε άφοβα ένα εξώπλατο φόρεμα χωρίς σουτιέν και νιώσε απόλυτα άνετα μέσα σε αυτό. Άλλωστε ότι νιώθουμε. αυτό εκπέμπουμε.

Chemisier Φόρεμα – Ckontova

 
View this post on Instagram
 

A post shared by ckontova (@ckontovaofficial)

Αυτό το chemisier ( σεμιζιέ) φόρεμα είναι έρωτας με την πρώτη ματιά. Αν το λάτρεψες μόνο από μία εικόνα και το φαντάστηκες με χίλιες συνδυασμούς, τότε ετοιμάσου να το λατρέψεις ακόμη περισσότερο γιατί μπορείς να το φορέσεις άφοβα με ή χωρίς σουτιέν. Τόσο η ποιότητα του όσο και η chic διάθεση του θα σε “προστατέψει” από αρνητικά βλέμματα, αφού δύσκολα ακόμα και κάποιος κακεντρεχής θα αναγνωρίσει ότι δεν φοράς σουτιέν.

Κοστούμι – La Chaine

 
View this post on Instagram
 

A post shared by La Chaîne (@lachaine_official)

Μία από τις συχνότερες ερωτήσεις που έχουμε είναι για το τι θα μπορούσαμε να φορέσουμε με ένα κοστούμι. Ξέχασα τα συνηθισμένα top και τα πουκάμισο και δημιούργησε ένα stylish outfit χωρίς σουτιέν. Το μόνο που χρειάζεται είναι να κουμπώσεις τα κουμπιά του σακακιού σου. Αν ξεκινήσεις να το εφαρμόζεις τότε είμαστε σίγουρες ότι πολλά νέα κοστούμια θα μπουν στη ντουλάπα σου.