Aν ψάχνεις να βρεις τι καινούργιο υπάρχει στα αγαπημένα σου καταστήματα μόδας, τότε χωρίς να περιαυτολογούμε θα σου πούμε “χρώματα”.

Αφού το μήνυμα εστάλη και ελήφθη, τότε μάλλον θα πρέπει να κάνουμε και κάποιες εξηγήσεις, γιατί δεν αρκεί να σκέφτεσαι πολλά ροζ, μωβ, κίτρινα, μπλε και πράσινα ρούχα και αξεσουάρ. Ωστόσο, ελπίζουμε αυτή η πρώτη αναφορά να σε έχει ενθουσιάσει, να έχει δημιουργήσει ένα όμορφο κλίμα μέσα στο οποίο θα δημιουργήσεις υπέροχα outfits και κυρίως να μην αναφώνησες βαριεστημένη.

Δύσκολο θα ήταν όμως να ήσουν βαριεστημένη στη θέα τόσο χρωμάτων και αμέτρητων επιλογών. Μέσα σε αυτές τις αμέτρητες λοιπόν (πιθανές) επιλογές, αποφασίσαμε να εστιάσουμε σιγά – σιγά, σε ένα αγαπημένο κομμάτι για το καλοκαίρι, τα ψηλοτάκουνα πέδιλα ή αλλιώς τα high – heels sandals. Όχι όμως σε συνηθισμένα ψηλοτάκουνα, αλλά σε statement κομμάτια, που θα φέρουν την ανατροπή στην εμφάνιση σου.

Όχι πάλι μαύρο

Το μαύρο είναι μία διαχρονική επιλογή, την οποία θέλουμε να έχουμε πάντα στη ντουλάπα μας, στην προκειμένη περίπτωση στην παπουτσοθήκη μας. Φέτος όμως, ήρθε η στιγμή να νιώσεις “ασφαλής” επιλέγοντας ένα ζευγάρι φωτεινά, έντονα και ανατρεπτικά ψηλοτάκουνα πέδιλο. Κάθε φορά που η εσωτερική σου φωνή σου λέει να κινηθείς με τον συνηθισμένο τρόπο, εσύ κλείσει τα αυτιά σου και ξέφυγε από τα μέχρι σήμερα γνωστά. Τα ψηλοτάκουνα σε έντονες αποχρώσεις έρχονται να αντικαταστήσουν όσα μέχρι στιγμής γνωρίζαμε και φορούσαμε. Δεν λέμε, καλό και το μαύρο, αλλά μην ξεχνάμε ότι το φορέσαμε και χθες, και προχθές και πέρυσι και πριν δύο χρόνια και ούτω καθεξής.

Τι επιλογές έχω και πως να τα συνδυάσω

Τις επιλογές τις δημιουργούμε εν μέρει εμείς και κάποιες φορές σε συνδυασμό με όμορφα και καλοφτιαγμένα κομμάτια. Άρα, η επιλογή είναι δική σου, είναι μία προσωπική υπόθεση το πως, το που και το πότε, όταν έρχεται αυτή η ώρα του “τι θα φορέσω”. Ωστόσο, αυτή την περίοδο στην κορυφή των fashion trends βρίσκεται το color blocking, ο συνδυασμός δηλαδή πολλών χρωμάτων. Ίσως κάποιο από τα παρακάτω που σου προτείνουμε να είναι αυτό που ψάχνεις για να “χτίσεις” ένα άκρως καλοκαιρινό look.

Gianna Kazakou

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Gianna Kazakou (@giannakazakou)

Νak shoes 

 
View this post on Instagram
 

A post shared by NAK Shoes (@nakshoes)

Envie shoes 

 
View this post on Instagram
 

A post shared by ENVIE® SHOES (@envieshoes)

Tsakiris Mallas 

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Tsakiris Mallas (@tsakirismallas)

H&M

 
View this post on Instagram
 

A post shared by H&M (@hm)