Εάν έπρεπε να επιλέξεις ένα προϊόν που θα μπορούσες να έχεις 24/7 μαζί σου, ποιο θα επέλεγες; Εμείς, χωρίς την παραμικρή αμφιβολία, το concealer. Αφού κάθε χρήση του είναι ανατρεπτικά συναρπαστική.

Σε έναν κόσμο με ακραίες απαιτήσεις, το concealer θα έχει πάντα τη θέση αυτού του μαγικού προϊόντος που μπορεί να ανταπεξέλθει δυναμικά σε κάθε στιγμή της ημέρας. Ακόμα και στην πιο απαιτητική.

Και για του λόγου το αληθές, παρακάτω σου παρουσιάζουμε 4 λόγους για τους οποίους το concealer δεν πρέπει να απουσιάζει με τίποτα από το νεσεσέρ σου.

«Αντίο» κουρασμένο βλέμμα

Θα ξεκινήσουμε με έναν από τους πιο διαδεδομένους λόγους για τους οποίους κάθε γυναίκα λατρεύει το concealer. Φυσικά, αυτός δεν είναι άλλος από τον μαγικό τρόπο με τον οποίο εξαφανίζει τους μαύρους κύκλους.

Η δύναμη του concealer να φωτίζει την περιοχή των ματιών και να κρύβει θριαμβευτικά το κουρασμένο και «θαμπό» βλέμμα, το κατατάσσει αμέσως στην κορυφή των προϊόντων που πρέπει να βρίσκονται πάντα και παντού μαζί σου. Μια μικρή ποσότητα αρκεί για να κάνει θαύματα.

Mini lift

Θέλεις να δημιουργήσεις ένα ανεπαίσθητο lift στο πρόσωπό σου και να προσφέρει την ιδανική «κίνηση» κάτω από το τόξο των φρυδιών σου; Αν ναι, τότε απλά άρπαξε από την τσάντα σου το αγαπημένο σου concealer και τοποθέτησε ελάχιστη ποσότητα στο τόξο των φρυδιών σου με απαλές κινήσεις προς τα έξω. Η διαφορά θα είναι αισθητή λίγα δευτερόλεπτα αργότερα.

Highlighting & contouring

Τελικά ίσως το concealer συγκαταλέγεται δικαιωματικά ανάμεσα στα top of the top των multitasking προϊόντων. Εκτός από τη λάμψη που μπορεί να προσφέρει στο βλέμμα και το διακριτό αποτέλεσμα lift που μπορεί να δημιουργήσει στη στιγμή, το concealer είναι ιδανικό και για contouring ή highlighting.

Στην προκειμένη περίπτωση, ωστόσο, πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη έμφαση τόσο στην κατάλληλη υφή του concealer όσο και στην ιδανική απόχρωση.

Αντικατάσταση του eyeshadow primer

Όπως έχουμε επισημάνει πολλές φορές στο παρελθόν, ένα eyeshadow primer είναι ίσως το καλύτερο κρυμμένο μυστικό των beauty addicts, αλλά και ο καλύτερος σύμμαχος για να δημιουργήσεις το ιδανικό eye makeup. Και το concealer, όμως, δεν πάει πίσω, αφού μπορεί να συμβάλλει με αξιοθαύμαστο τρόπο στη μέγιστη διάρκεια και την ομοιόμορφη εφαρμογή της σκιάς, αλλά και να αποτρέψει μουτζούρες ή «σπασίματα». Είσαι έτοιμη να ανακαλύψεις τις δικές μας αγαπημένες επιλογές; CATRICE – Liquid Camouflage High Coverage Concealer

Οι κύκλοι κάτω από τα μάτια, τα σπυράκια και οι δυσχρωμίες ανήκουν στο παρελθόν. Το Liquid Camouflage προσφέρει κάλυψη που διαρκεί έως και 12 ώρες, έχει υψηλή χρωματική απόδοση, και φυσικά είναι αδιάβροχο. Καλύπτει υπέροχα οποιαδήποτε μικρή ατέλεια της επιδερμίδας, μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο πριν όσο και μετά τη βάση, ενώ είναι επίσης κατάλληλο για contouring.

Η υγρή υφή του δεν περιέχει σιλικόνες και μικροπλαστικά σωματίδια.

CATRICE – Ultimate Camouflage Cream

Ήρθε η στιγμή να γνωρίσεις ένα πραγματικά θαυματουργό προϊόν, το οποίο ακούει στο όνομα Ultimate Camouflage Cream. Το συγκεκριμένο concealer αποτελεί το κατάλληλο «όπλο» της κάλυψης των δυσχρωμιών και της ερυθρότητας της επιδερμίδας, αφού προσφέρει μέγιστη κάλυψη που διαρκεί.

Επιπλέον, κάτι που σίγουρα αξίζει να γνωρίζεις είναι πως το Ultimate Camouflage Cream αποτελεί ένα non-comedogenic προϊόν, δηλαδή με απλά λόγια τα συστατικά που περιέχει αφήνουν την επιδερμίδα σου να αναπνεύσει αφού δεν φράζουν τους πόρους. Θα το βρεις σε 9 υπέροχες αποχρώσεις.

CATRICE – Allround Concealer

 

Για το τέλος φυσικά, σου αφήσαμε την καλύτερη επιλογή. Μια ολοκληρωμένη παλέτα προκειμένου να δείχνεις πάντα υπέροχη. Με την Allround από την CATRICE, μπορείς εύκολα να καλύψεις τις μικρές ατέλειες του δέρματος, να φωτίσεις το βλέμμα σου ή ακόμα και να μετριάσεις την ερυθρότητα της επιδερμίδας σου.

Ωστόσο, δεν χρειάζεται να σταθείς μόνο σε μια επιλογή. Κάλλιστα, μπορείς να κάνεις το δικό σου mix, προκειμένου να βρεις τι ταιριάζει ιδανικά στην επιδερμίδα σου. Η CATRICE άλλωστε προσφέρει αμέτρητες επιλογές που μπορούν να καλύψουν την κάθε σας ανάγκη.