Αν και εσύ ανήκεις στις λάτρεις των κοντών νυχιών, μπορεί να αισθάνεσαι συχνά ότι τα μανικιούρ σου είναι πιο “βαρετά”. Μια σύντομη περιήγηση στο Pinterest, το Instagram, και το TikTok αρκεί για να δεις τα πιο όμορφα, fun σχέδια σε μακριά νύχια.

Τι γίνεται όμως, με όλες εμάς που τα προτιμούμε κοντά;

Ευτυχώς, υπάρχει πληθώρα υπέροχων μανικιούρ για κοντά νύχια. Και επειδή δεν τα βλέπουμε συχνά, συγκεντρώσαμε παρακάτω τα 4 αγαπημένα μας. Γιατί και τα κοντά νύχια μπορούν να είναι διασκεδαστικά!

Επίλεξε λεπτεπίλεπτα σχέδια σε ορισμένα σημεία του νυχιού

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@nails.bab)

Η πιο περιορισμένη επιφάνεια των κοντών νυχιών, δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να πειραματιστείς με χαρούμενα, abstract σχέδια. Το μυστικό είναι να επιλέξεις κάποιο λεπτεπίλεπτο σχέδιο, που να μην καλύπτει ολόκληρο το νύχι.

Συνδύασε διαφορετικά μοτίβα

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @nailsfromthe_crypt

Αφού δουλεύεις με περιορισμένο χώρο, γιατί να μην κάνεις συμπληρωματικά μοτίβα σε διαφορετικά χέρια; Για παράδειγμα, μπορείς να κάνεις ένα σχέδιο στο ένα χέρι και να αφήσεις το άλλο μονόχρωμο. Εναλλακτικά, μπορείς να παίξεις, σχεδιάζοντας διαφορετικά μοτίβα σε κάθε δάχτυλο.

Δοκίμασε το σκούρο κερασί χρώμα

Το κόκκινο σε οποιαδήποτε παραλλαγή του είναι μια ασφαλής επιλογή αφού ταιριάζει σε όλες τις επιδερμίδες ενώ παραμένει κομψό. Επίσης, ταιριάζει φανταστικά στα κοντά νύχια. Μπορείς να επιλέξεις ένα κλασικό κόκκινο ή μπορντό χρώμα ή να πειραματιστείς δοκιμάζοντας ένα σκούρο κερασί. Εξίσου όμορφο με το μπορντό αλλά ακόμα πιο βαθύ και μυστηριώδες, είναι το ιδανικό χρώμα για αυτή την περίοδο!

Rainbow Nails και τον χειμώνα

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη GELCREAM (@gelcream)

Ίσως το πιο fun μανικιούρ που μπορείς να δοκιμάσεις μέσα στη χειμερινή περίοδο, είναι τα rainbow nails. Φυσικά, μπορείς να επιλέξεις τα αγαπημένα σου παστέλ χρώματα, φέρνοντας την άνοιξη λίγο πιο κοντά. Εμείς όμως προτείνουμε μια πιο γήινη παλέτα, όπως η παραπάνω.