H Charlie Reynolds, είναι η 21χρονη από το Τορόντο του Καναδά που φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του περιοδικού Fashion, για το τεύχος του Μαΐου. Παρακάτω θα βρεις τα πέντε sos για το ανερχόμενο μοντέλο που θα μας απασχολήσει σίγουρα τις επόμενες σεζόν.

Κατά τη διάρκεια της καραντίνας έγινε super δημιουργική

H Reynolds πέρασε όλο τον χρόνο ζωγραφίζοντας και προσπαθώντας να φτιάξει τα δικά της χειροποίητα κοσμήματα. Επιπλέον όπως δήλωσε στη συνέντευξή της στο περιοδικό με το αγόρι της είδαν επίσης πολλές ταινίες όπως το Isle of Dogs παλιότερες όπως το True Romance και το From Dusk Till Dawn.

curvy-charlie-reynolds

Ήταν receptionist στο πρακτορείο Sutherland models

Κι ενώ μοιάζει πως η Reynolds είναι καινούργια στον χώρο στην πραγματικότητα το τοπίο δεν της είναι καθόλου άγνωστο. Η μητέρα της Carole είναι πρόεδρος του πρακτορείου μοντέλων Sutherland Models στο Toronto και η Charlie έχει εργαστεί εκεί ως receptionist.

Έχει σπουδάσει μιούζικαλ

Η Reynolds έχει αποφοιτήσει από το Etobicoke School of the Arts και έχει σπουδάσει εφαρμοσμένες τέχνες στο Randolph College. Στη συνέντευξη μοιράστηκε τις αγαπημένες της παραστάσεις. “Είμαι ανάμεσα σε δύο” λέει “το Spring Awakening και το Natasha, Pierre & the Great Comet του 1812. Μία ξεχωριστή θέση στη καρδιά μου πάντα θα έχει και το Hamilton and Cabaret.”

curvy-charlie-reynolds

Έχει εμπνευστεί από άλλα plus models

«Ποτέ δεν είδα ανθρώπους σαν κι εμένα να απολαμβάνουν κομπλιμέντα για την εμφάνισή τους.», λέει η Reynolds σχολιάζοντας την εφηβεία της. Τώρα όλοι είναι ενθουσιασμένοι με την Ashley Graham η οποία πλέον φωτογραφίζεται για εξώφυλλα μεγάλων περιοδικών. Αλλά και την Paloma Elsesser να περπατά για το show του Alexander McQueen στο Παρίσι, στις αρχές του της χρονιάς.

Αγαπάει το γνήσιο στυλ

Ανακάλυψε την αγάπη της για τα μεταχειρισμένα ρούχα ενώ ήταν στο Γυμνάσιο. Aποδίδει τα εύσημα στο Πανεπιστήμιό της: «οι σπουδές ευθύνονται για τον τρόπο σκέψης μου. Εκεί υπάρχουν άνθρωποι που δεν ενδιαφέρονται τι σκέφτονται οι άλλοι και νοιάζονται μόνο για την ουσία. Έχοντας αυτή τη δυνατότητα να πειραματιστώ οδηγήθηκα στο να σκέφτομαι, να μπορώ να εκφραστώ και να αισθανθώ πιο σίγουρη για το σώμα μου. “

Photographs by Renata Kaveh