Τους Καρκίνους τους αγαπάμε και γιατί είναι διατεθειμένοι να κλάψουν σε ένα δοκιμαστήριο επειδή άκουσαν Jack Savoretti αλλά κι επειδή έχουν πάντα μαζί τους ένα τσιρότο ή ένα παυσίπονο  σε περίπτωση που κάποιος τα χρειαστεί.

Ο απόλυτος φροντιστής, νοιάζεται για όλους, θέλει όλοι να είναι ευτυχισμένοι και καλά. Μην ταραχτείς αν σου βάλει μία ζακετούλα στους ώμους για να μην κρυώσεις ένα δροσερό βράδυ.

Κάποιοι δεν το αντέχουν, ευτυχώς όμως κάποια ζώδια είναι πιο συμβατά από άλλα.

Οι Υδροχόοι μπορούν να συνδεθούν σε πνευματικό επίπεδο αλλά οι Καρκίνοι θέλουν συναίσθημα. Η ενέργεια των Κριών ελκύει τους Καρκίνους αλλά στο τέλος επικρατεί το χάος. Οι Τοξότες με τους Καρκίνους μας θυμίζουν κάτι που γνωρίζουμε ήδη, ότι η φωτιά και το νερό δεν ταιριάζουν. Ίσως το μόνο τους κοινό να είναι η αγάπη στο φαγητό.

Οι Δίδυμοι είναι αστείοι, ενθουσιώδεις, πολύ έξυπνοι, περίεργοι και αγαπούν να περνούν καλά, πράγματα που ιντριγκάρουν τον Καρκίνο, αλλά δεν αρκούν. Οι Λέοντες από την άλλη είναι αφεντικά αλλά ένας Καρκίνος δεν θα έπαιρνε ποτέ το μικρόφωνο σε ένα παιδικό πάρτυ καραόκε. Οι Ζυγοί αγαπούν τον παραδοσιακό ρομαντισμό, όπως και οι Καρκίνοι, αλλά η προσέγγισή τους είναι συνήθως ψύχραιμη και διανοητική, παρά συναισθηματική.

Οι Αιγόκεροι παίρνουν σοβαρά για το μέλλον τους, μπορεί να είναι κάπως ψυχροί, αλλά μπορεί να είναι απίστευτα περιποιητικοί και φροντισμένοι, κάτι που αγαπάει ο Καρκίνος. Ναι, ίσως να τους βάζαμε στην παρακάτω λίστα. Με ένα μεγάλο ίσως όμως.

Με ποιους τελικά ταιριάζει ο Καρκίνος; 

Καρκίνος

Μεταξύ τους κατανοούν πόσο σημαντική είναι η ασφάλεια και η σταθερότητα. Αν βρεθείς σπίτι τους θα σε ταΐσουν, θα σε περιποιηθούν, θα παρακολουθήσουν ό,τι θέλετε στο Netflix, κ.λπ.

Ταύρος

Οι Ταύροι και οι Καρκίνοι μιλούν την ίδια γλώσσα αγάπης: τα χρήματα.  Ο Ταύρος είναι γνωστό ότι είναι εξαιρετικός στη διαχείριση χρημάτων και ο Καρκίνος παίρνει σοβαρά τον σχεδιασμό του μέλλοντος. Συναισθηματική και οικονομική ασφάλεια πάνε χέρι-χέρι και για τα δύο ζώδια. Σε κάθε περίπτωση και οι δύο αγαπούν τον κλασικό ρομαντισμό με τις καρδούλες και τα λουλούδια.

Παρθένος

Ο Παρθένος λατρεύει να βοηθάει και ο Καρκίνος να φροντίζει. Μπορούν να κάνουν πολλά πράγματα μαζί, να δουλέψουν ομαδικά για έναν κοινό στόχο είτε αυτό είναι να οργανώσουν μία εκδρομή είτε να φροντίσουν μαζί εκατό γλάστρες.

Ιχθύς

Οι Ιχθύες χάνουν τον εαυτό τους στην αγάπη. Αυτό αρέσει και σε έναν Καρκίνο, που όχι μόνο θέλει δέσμευση αλλά και κάποιον που θα τον αφήσει να τον φροντίσει. Το ιδανικό ταίρι για αγνή αφοσίωση.

Σκορπιός

Ένας τυπικός Καρκίνος πιστεύει ότι το Romeo & Juliet είναι η τέλεια ιστορία αγάπης, με το λάθος τέλος. Λαχταρούν για δέσμευση, μεγάλες υποσχέσεις και διάρκεια. Οι Σκορπιοί, κτητικοί και ζηλιάρηδες, και επιμένουν να θέλουν να αποδείξουν ότι μπορούν να αγαπούν με όλη τους την καρδιά και υποστηρίζοντας το σεξπηρικό «μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος». Είναι τρομακτικό, αλλά για έναν Καρκίνο είναι υπέροχα ρομαντικό. Ω Σκορπιέ, ω Σκορπιέ! Γιατί να είσαι ο Σκορπιός;