Προτασεις για το ΠΠΣΚ* στην Αθηνα

Προτασεις για το ΠΠΣΚ* στην Αθηνα

*ΠρινΠαςΣΚεψου

Πρώτο ΠΠΣΚ* Φεβρουαρίου γεμάτο διάθεση και όρεξη για την Καθαρά Δευτέρα που θα ρθει στο τέλος του μήνα. Καταλάβατε πόση ορέξη, δηλαδή.

Αν θέλεις live: Την Πέμπτη 02/02 ο Κ.ΒΗΤΑ θα βρίσκεται Live στο six dogs, ενώ την Παρασκευή 03/02 και το Σάββατο 04/02 ο Σωκράτης Μάλαμας θα βρίσκεται στον Σταυρό του Νότου Κεντρική Σκηνή και ο Tonis Sfinos μαζί με το 14wins και την Stelia θα είναι στο Shake στο Κολωνάκι. Το Σάββατο 04/02, οι The Meteors + The Thriller θα κάνουν ένα από τα δικά τους live στο αγαπημένο μας Gagarin 205 και η εβδομάδα θα κλείσει την Κυριακή 05/02 με τον Φοίβο Δεληβοριά «Ο Διπλοπαντρεμένος» και τους Γιαν Βαν στο Hotel Ερμού στο Γκάζι.

Αν θέλεις κάποιο μπαρ: Την Παρασκευή 03/01 έχει Groove Aloud στο JAZZPOiNT, ενώ το Σάββατο 04/02 έχουμε τα καθιερωμένα μας πάρτυ Perestroika: Revolt! w/ Lowris B2B Mr. Roussos στο six dogs.

Αν θέλεις κάτι άλλο: Σήμερα, Πέμπτη, ξεκινά το Adaptation Film Festival - Η λογοτεχνία στον κινηματογράφο στον Κινηματογράφο Μικρόκοσμο και θα κρατήσει μέχρι και τις 08/02. Ολόκληρο το Σαββατοκύριακο στη Στέγη: 12+ ώρες με τον Αndy Warhol θα γίνεται το 3ο Flix it ενώ στην Τεχνόπολη θα συνεχιστεί η έκθεση GR80s για τη δεκαετία του 80. Ξέρεις, με ΠΑΣΟΚ.

Σε περίπτωση που έχουμε ξεχάσει κάτι και αξίζει να το μοιραστείς μαζί μας γι’ αυτό το ΠΠΣΚ, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μας ενημερώσεις στα comments.

0 replies


Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *