Η τελευταία επιτυχία του Damien Chazelle έχει σπάσει σπάσει τόσο τα ταμεία όσο και τις καρδιές μας, που ζητάμε λίγο ακόμη. Θα μπορούσε λοιπόν, να έρχεται ήδη το επόμενο La La Land; 

Με την Deadline να δηλώνει πως ο Max Minghella είναι έτοιμος να σκηνοθετήσει την πρώτη του ταινία με τίτλο Teen Spirit, ο αμερικάνικος κινηματογράφος υποδέχεται ακόμη ένα μιούζικαλ. Το μόνο που γνωρίζουμε για την ταινία αυτή, είναι πως θα είναι για έναν ευρωπαίο έφηβο που παίρνει μέρος σε έναν διαγωνισμό τραγουδιού.

Ο Minghella, ο οποίος έχει παίξει στο The Ides of March και στο The Social Network, είναι ο γιός του Anthony Minghella, παραγωγό και σκηνοθέτη του The English Patient και του The Talented Mr Ripley, δύο από τις πιο δημοφιλείς και κλασικές ταινίες όλων των εποχών.

Το σενάριο της ταινίας θα είναι επίσης, του Minghella σε συνεργασία με τον ηθοποιό Jamie Bell, ενώ η παραγωγή θα είναι του Fred Berger, μέρος της ομάδας δημιουργίας του La La Land. Για να δούμε τι μαγικά μπορεί να κάνει αυτή τη φορά σε συνεργασία με τον μουσικό παραγωγό του Moulin Rouge, Marius DeVries.

Το Teen Spirit χαρακτηρίζεται ως μια “κλασική μορφή της ιστορίας της Σταχτοπούτας”, καθώς η Violet, φεύγει από το σπίτι της λόγω των κακών συνθηκών που ζει εκεί. Στη συνέχεια, ανακαλύπτοντας το ταλέντο της στο τραγούδι, αποφασίζει να πάρει μέρος σ’ έναν διαγωνισμό που βρήκε τυχαία περιπλανώμενη στους δρόμους.

Οι ηθοποιοί είναι ακόμη κάτι άγνωστο σε εμάς, όπως και η ημερομηνία που θα βγει στις αίθουσες. Η ιστορία παρ’όλο που μοιάζει πολυπεγμένη πάντως, μας δίνει μια ελπίδα για τον τρόπο που θα την μεταφέρει ο Minghella, αφού η γοητεία και η μοναδικότητα είναι σχεδόν κομμάτια του εαυτού του.