Μπορεί η δική σου γιαγιά να χρησιμοποιεί ακόμη ζάχαρη, αλλά η δική μας αγαπάει το σιρόπι αγαύης. Η κολοκυθοπιτα της γιαγιας Υλικά (Για 8 άτομα)
  •  κούπα κολοκύθα
  • 2 μεγάλα αυγά
  • 1 κούπα γάλα
  • ½ κούπα σιρόπι αγαύης
  • 1 κ.σ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 1 κ.γ. κανέλα
  • 1 κ.γ. ginger
  • ¼ κ.γ. αλάτι
  • Ένα πακέτο κατεψυγμένη ζύμη για τάρτα
Προθέρμανε τον φούρνο στους 220 βαθμούς. Σε ένα μεγάλο μπολ ανακάτεψε την κολοκύθα με τα αυγά, το γάλα, το σιρόπι, την κανέλα, το τζίντζερ, το αλάτι και το αλεύρι μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα. ‘Υστερα, γέμισε την τάρτα και ψήσε το για 55-60 λεπτά. Σερβίρεται με κρέμα Πηγή: Bon Appetit