Κλέψε τη ψευδαίσθηση για κάμποσους παραπάνω πόντους μέσω του στυλ σου. Δώσε νέο ύψος στον εαυτό σου με την βοήθεια από τις ρίγες, τα σωστά μεγέθη και τις μονοχρωμίες.

Κάνε τις προσαρμογές Δε βρίσκει κανείς εύκολα τα ρούχα ακριβώς όπως πρέπει να είναι πάνω του. Πήγαινε σε έναν ράφτη και με τις οδηγίες του και τη βοήθεια του προσάρμοσε σωστά τα πιο φαρδιά παντελόνια,  δώσε το σωστό μήκος στα παντελόνια και μάζεψε τα μακριά μανίκια. Τα φαρδιά, με άτσαλη φόρμα ρούχα κάνουν τις διαστάσεις σου απροσδιόριστες, κάτι που συμβαίνει με τους πιο κοντούς και με τους πιο ψηλούς αλλά και με λιγότερα ή περισσότερα κιλά.

shorttailor

Χρησιμοποίησε τη σωστή τσάντα Δε χρειάζεσαι τίποτα υπερμεγέθες πάνω σου. Μη κρατάς τεράστιο χαρτοφύλακα ή σακίδιο.

bags-for-men-7
Street Style

Φόρεσε μονοχρωμίες Προσπάθησε να διατηρήσεις χρωματική αρμονία στην εικόνα σου από τη κορυφή έως τα νύχια. Αποφεύγοντας τις αντιθέσεις δημιουργείς μια χρωματική συνέχεια που θα κάνει το σώμα σου να μοιάζει πιο μακρόστενο.

tumblr_no3d6iaatb1szhg2eo1_540

Κάθετες ρίγες

To κόλπο είναι παλιό και αφορά τις κάθετες ρίγες μόνο. Μπορείς να το πας ένα βήμα παραπέρα και να διαλέξεις τις ρίγες ανάλογα με το σημείο του κορμιού σου που θέλεις να ”μακρύνεις”. Εαν θεωρείς ότι ο κορμός σου είναι πιο κοντός από τα πόδια σου διάλεξε πουκάμισα με κάθετες ρίγες ή το αντίθετο με παντελόνια.

london-collections-mens-street-style-4r2a3157s-jpg-www-garconjon-com_
Street Style