Βάλε τα flat σου!

Είμαι σίγουρη πως μέχρι τώρα έχετε καταλάβει πόσο πολύ αγαπάμε τη νέα τάση των “τύπου” αθλητικών παπουτσιών φόρεμενα με κάτι διαφορετικό από τη συνηθισμένη φόρμα! Η Vans με τα πολλά σχέδια και χρώματα στα παπούτσια της μας δίνει ένα παραπάνω λόγο να βάλουμε τα slipons στη ζωή μας!

1010220_10152114310579788_231608103_n

Η κλασική της συλλογή εμπλουτίζεται με περισσότερα ακόμα χρώματα παραμένοντας πίστη στις urban αξίες της και μας δείχνει το δρόμο προς το τέλειο “urban chic”. Όπως έχουμε ξαναπεί μπορείτε να φορέσετε τα αθλητικά σας σχεδόν με τα πάντα, είτε για να μετατρέψετε ένα σύνολο σε ποιό καθημερινό είτε για να δώσετε μια ξεχωριστή πινελιά και street look στην εμφάνιση σας. Εσείς αγαπάτε Vans;

Vans_Old Skool_gray (Custom)Vans_Era_pink (Custom)

 

Η Γεωργία Κωτσιοπούλου είναι αρθρογράφος και ιδρύτρια του Savoir Ville. Σπούδασε στην σχολή του ΑΝΤ1 και στο Athens Media Lab δημοσιογραφία και επικοινωνία και συνεχίζει στην σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ανοικτού Πανεπιστημίου. Αγαπάει τα χρώματα, τα βιβλία και το καλό φαγητό. Απεχθάνεται τα ψάρια, τις περιγραφές σε τρίτο πρόσωπο και τα δυνατά αρώματα.

Be first to comment