8 πινελα που χρειαζεται να εχεις μεσα στο νεσεσερ σου

πινέλα-savoirville

Για να διατηρηθούν τα πινέλα σε μία καλή κατάσταση και να έχουν διάρκεια στο χρόνο θα πρέπει να τα φροντίζεις. Για αυτό το λόγο πρέπει να τα πλένεις 1 φορά την εβδομάδα ή όποτε κρίνεις ότι χρειάζονται καθάρισμα. Δεν ξέρεις πώς; Είναι πολύ εύκολο! Υπάρχουν 2 τρόποι:

1. Σε ένα στεγνό πανί ρίξε λίγο υγρό από το καθαριστικό της Mac Brush Cleaner και κάνε κυκλικές κινήσεις με το πινέλο. Μετά από λίγο και αφού βεβαιωθείς ότι έχει καθαρίσει σε βάθος το πινέλο αφήστε το να στεγνώσει σε οριζόντια θέση.

2. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις σαμπουάν αλλά πρόσεξε να μην είναι σκληρό γιατί δεν θέλεις να κάνεις την τρίχα του πινέλου σκληρή. Επίσης όταν θα ρίξεις νερό επάνω στο πινέλο θέλει ιδιαίτερη προσοχή να μην πάει νερό πάνω από το σημείο που τελειώνουν οι τρίχες γιατί έτσι θα έρθει σε επαφή το νερό με την κόλα και αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να κάνει το πινέλο να χαλάσει γρηγορότερα. Και σε αυτή την περίπτωση θα αφήσεις τα πινέλα να στεγνώσουν σε οριζόντια θέση για τον λόγο που ανέφερα προηγουμένως.

 

8 Brushes that you need to have
Εάν δεν είστε φαν των πινέλων, τα δάχτυλα πάντα είναι μία καλή εναλλακτική αφού η θερμοκρασία τους βοηθά το προϊόν να απλωθεί ομοιόμορφα, και ίσως κάποιες φορές να είναι καλύτερα από το να χρησιμοποιήσετε πινέλο, πχ όταν βάζετε concealer.

Γεωργία Ανδρουλάκη

Γεννήθηκα στην Αθήνα και είμαι τελειόφοιτη του τμήματος Marketing του ΤΕΙ Αθήνας. Ο χώρος της ομορφιάς ήταν κάτι που πάντα με απασχολούσε αλλά ποτέ δεν πίστευα ότι μπορώ να το κάνω και επαγγελματικά, μέχρι που κάποιος μου είπε ότι μπορώ να κάνω ότι έχω ονειρευτεί και από τότε αυτό κυνηγάω. Τις ώρες που δεν χάνομαι στα beauty videos του YouTube μου αρέσει να ακούω μουσική γιατί μου ανοίγει το μυαλό και με ταξιδεύει. Γράφω στην κατηγορία beauty γιατί απλά θα μπορούσα να ζω μέσα σε ένα νεσεσέρ!

Be first to comment