Εν Μυκονω

Η Μαρίλη σπούδασε σχέδιο και κατασκευή χειροποίητου κοσμήματος στην Αθήνα, αλλά εδώ και αρκετά χρόνια αποφάσισε πως την εμπνέει περισσότερο ο αέρας του αιγαίου και συγκεκριμένα της Μυκόνου. Έχει ένα από τα πιο όμορφα μαγαζιά στη χώρα του νησιού το «Εν Μυκόνω»  όπου θα τη βρείς καθημερινά να παίζει με νέα υλικά και τεχνοτροπίες. Εμείς τη γνωρίσαμε σε μια βόλτα μας εκεί και αποφασίσαμε να σου τη συστήσουμε, εκείνη αποφάσισε να σου κάνει και ένα δώρο!

Κάνε like εδώ και εδώ μέχρι την Δευτέρα 30 Ιουνίου στις 12 το μεσημέρι και κέρδισε το παρακάτω κρεμαστό με την υδρόγειο.

εν μυκονω διαγωνισμος

www.enmykono.gr

Γεννήθηκα στην Αθήνα και όπως όλα τα παιδάκια ήθελα να γίνω γιατρός ή και αστροναύτης, τελικά κατέληξα να σπουδάσω πολιτικές επιστήμες, ακόμα και τώρα να με ρωτήσεις δεν ξέρω γιατί. Ευτυχώς πρόσφατα κατάλαβα πως μου αρέσει να «κρύβομαι» πίσω από τα φώτα και τα θεατρικά σκηνικά, μου αρέσει ν' ανακαλύπτω νέα μέρη με καλό φαγητό και να παρακολουθώ κάθε είδους παράσταση, λατρεύω την οικογένεια μου και τους φίλους μου, ονειρεύομαι κάποια στιγμή να μπορώ να είμαι με μια βαλίτσα στο χέρι και να πηγαίνω όπου φτάνει αεροπλάνο, πλοίο, τρένο…

1 Comment

  • Reply June 27, 2014

    dem

    :)

Leave a Reply