Αχλαδι με ζεστη φετα, φυστικι αιγινης και κρανμπερι

SVpost_140114_a

SVpost_140114_b

Ο συνδυασμός φρούτου και τυριού είναι κάτι που άρχισα να ανακαλύπτω και να μου αρέσει σχετικά τελευταία, ακριβώς επειδή άρχισα να τον δοκιμάζω σε διάφορες παραλλαγές. Ο συγκεκριμένος συνδυασμός είναι ο τελευταίος αγαπημένος μου. Δοκιμάστε τον με τυρί φέτα ή κάποιο κατσικίσιο τυρί, το οποίο προτείνω να ζεστάνετε, είναι, όμως, εξίσου νόστιμος και με κρύο.

Κόψτε ένα αχλάδι σε λεπτές φέτες. Σε ένα μικρό αντικολλητικό τηγάνι ζεστάνετε το τυρί μέχρι να αρχίσει να λιώνει (υπολογίστε ένα κουταλάκι του γλυκού τυρί για κάθε φέτα αχλαδιού). Σερβίρετέ το πάνω στο αχλάδι και προσθέστε το φυστίκι αιγίνης, το οποίο πρέπει να είναι ανάλατο, και τα cranberries. Το πιάτο αυτό μπορείτε να σερβίρετε σαν ορεκτικό ή σε μπουφέ μαζί με άλλα fingerfood.

SVpost_140114_c

0 replies


Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *