Τα Βαμπιρ Επιστρεφουν

αυτή την φορά στο Fox Channel.

TheStrain_01

Το Twilight το είδαμε και το ξαναείδαμε. Το Vampire Diaries δεν ήταν παρά μια σειρά με κυνόδοντες για teenagers. Το True Blood ίσως βρίσκεται σε λίγο καλύτερη μοίρα. Επιτέλους, έρχεται η σειρά για βαμπίρ που όλοι περιμέναμε. Ώριμη, ατμοσφαιρική, σου κόβει την ανάσα. Η σειρά The Strain έκανε πρεμιέρα στο Fox Channel στις 14 Ιουλίου και αναμένεται να μας καθηλώσει μπροστά στην τηλεόραση για το υπόλοιπο καλοκαίρι.

«The Strain», που κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά από το FOX. Βασισμένη στην ομώνυμη, best-seller τριλογία των del Toro και Hogan, η σειρά αφηγείται την ιστορία του Dr Ephraim Goodweather. Ως επί κεφαλής του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων στη Νέα Υόρκη, ο Eph και η ομάδα του καλούνται να ερευνήσουν μια μυστηριώδη επιδημία που μόλις έχει ξεσπάσει. Ποιο αρχαίο μυστικό κρύβεται πίσω από αυτή;

Ένας ακόμα λόγος για να αγαπήσουμε τη σειρά είναι και το γεγονός πως πρωταγωνιστεί ο David Bradley, γνωστός και ως κύριος Φιλτς, επιστάτης στη Σχολή Χόγκουαρτς για Μαγείες και Ξόρκια.

 Φωτογραφίες ©TCFTD

Από μικρή μου άρεσε να παρατηρώ τον κόσμο γύρω μου, να ακούω τις συζητήσεις των περαστικών και να σκαλίζω πράγματα που δεν έπρεπε να σκαλίζω. Κι αν τότε ήθελα να γίνω ντέντεκτιβ, τελικά έγινα δημοσιογράφος. Αγαπώ τα ταξίδια, τις παραστατικές τέχνες, το σχέδιο και τη μόδα. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα όμως θεωρώ τη Βουδαπέστη, την πόλη όπου έζησα για ένα μικρό διάστημα, κάτι σαν δεύτερο σπίτι μου. Και τέλος, σαν παιδί Παντείου κι εγώ, ταυτίζομαι με τη φράση «πρώτα σου φεύγει το χούι και μετά η Πάντειος».

Be first to comment