Oσα κανουν οι ανθρωποι που αγαπουν τη μοδα

Desktop85

Τι κοινό έχουν μεταξύ τους οι άνθρωποι που αγαπούν τη μόδα; Πώς καταφέρνουν να είναι πάντα έτοιμοι για κάθε περίσταση; Ποιά είναι τα μυστικά τους ώστε να μπορούν να είναι με τα σωστά ρούχα και αξεσουάρ ακόμα και στον ύπνο; Τους παίρνει τόσες ώρες όσο φανταζόμαστε ή είναι έμφυτο;

1. Ετοιμάζουν τα ρούχα τους από το προηγούμενο βράδυ.

Γιατί μπορεί να θέλουν σιδέρωμα ή να θες εσύ να κοιμηθείς πέντε λεπτά παραπάνω. Γιατί έτσι είναι ήσυχοι ότι δε θα φορέσουν ό,τι βρουν μπροστά τους. Και γιατί ξέρουν τι πρέπει να φορέσουν σύμφωνα με το πρόγραμμά της επόμενης μέρας για να μπορούν να βρεθούν και το μιτινγκ αλλά και για ποτό μετά.

c99816f3d700f69af0537924d6ca6424
2. Έχουν πάντα στο μυαλό τους ένα ρούχο έτοιμο για κάθε έκτακτη περίσταση. 

Μια φανταστική ντουλάπα υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού τους. Σε κάθε πιθανή περίσταση μπορούν να ανασύρουν με το μυαλό τους το ιδανικό outfit για να πάνε σε κάποια έκτακτη συνάντηση και να μην ”εκτεθούν”.

Oσα κανουν οι ανθρωποι που αγαπουν τη μοδα
3. Φροντίζουν τα ρούχα και τα παπούτσια τους, το ίδιο προσεκτικά, άσχετα με το πόσο κοστίζουν. 

Αγαπούν τα ρούχα και τα παπούτσια τους ανεξάρτητα της αξίας τους. Δεν έχει σημασία πόσο πλήρωσαν για αυτά αλλά να τα διατηρήσουν, και να τα φροντίσουν όπως όλα τα άλλα.

553401190e7fc7a19b8b951d9ba82e8a
4. Δοκιμάζουν συνδυασμούς αλλά δε διστάζουν να ξαναφορέσουν το ίδιο παντελόνι με το ίδιο top. 

Δεν τους νοιάζει. Δε έχουν ν αποδείξουν τίποτα.

129781b19abac25211d43d96187adca3
5. Ντύνονται για τον εαυτό τους και το απολαμβάνουν.

Δε ντύνονται για τους άλλους, μόνο για να νιώθουν οι ίδιοι καλά.

Processed with VSCO with c3 preset

6. Δε κοιτάζουν τι φοράνε οι άλλοι. 

Αυτοί που αγαπούν τη μόδα αναπτύσσουν το δικό τους στυλ, παρακολουθούν τις τάσεις αλλά στο τέλος τις προσαρμόζουν στα δικά τους μέτρα.

Oσα κανουν οι ανθρωποι που αγαπουν τη μοδα
7. Ξέρουν ακριβώς ποιο είναι το τέλειο jeans πάνω τους.

Είναι πλήρως εκπαιδευμένοι στο να ξέρουν τα νούρερα τους, να μπορούν να καταλάβουν ένα πατρόν και τελικά μπορούν να διαλέξουν σωστά το πιο δύσκολο ρούχο: το jeans.

f1da6aa916a90e94db56127a023020f3
8. Ψωνίζουν online σα να ψώνιζαν σε κανονικό κατάστημα.

Συμπληρώνοντας το αμέσως προηγούμενο, οι άνθρωποι της μόδας ξέρουν πολύ καλά να μαντέψουν υφάσματα, υφές και γραμμές και μπορούν να αποφύγουν πολύ εύκολα παγίδες ή λάθη σε online αγορές.

Oσα κανουν οι ανθρωποι που αγαπουν τη μοδα
9. Αφιερώνουν περισσότερη ώρα το πρωί για να φτιάξουν τα μαλλιά τους από το να χτενίσουν απλά.

Stylish άνθρωπος δεν είναι κάνω ”ponytail και φεύγω”. Δίνουν λίγη περισσότερη σημασία στα μαλλιά τους (από τη φροντίδα μέχρι και το καθημερινό styling).

f509dcbe9753037702a14af375657489
10. Ξέρουν πως να χειριστούν τα πολλά αξεσουάρ και να μη κάνουν λάθος. 

Όταν έχεις να κάνεις με πολλά δαχτυλίδια, σκουλαρίκια, χρώματα στα ρούχα και τσάντα πρέπει να μπορείς να τα βάλεις σε μια τάξη. Όσοι το καταφέρνουν είναι αυτοί που θαυμάζεις στο δρόμο ή στο μπαρ. Αυτοί που γυρίζεις να τους κοιτάξεις. Αυτοί που σε εμπνέουν τι να κάνεις με τα πολλά βραχιόλια σου.

Oσα κανουν οι ανθρωποι που αγαπουν τη μοδα

Η Γεωργία Κωτσιοπούλου είναι αρθρογράφος και ιδρύτρια του Savoir Ville. Σπούδασε στην σχολή του ΑΝΤ1 και στο Athens Media Lab δημοσιογραφία και επικοινωνία και συνεχίζει στην σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ανοικτού Πανεπιστημίου. Αγαπάει τα χρώματα, τα βιβλία και το καλό φαγητό. Απεχθάνεται τα ψάρια, τις περιγραφές σε τρίτο πρόσωπο και τα δυνατά αρώματα.

Be first to comment