Ο κοσμος των παστελ στα νυχια μας

παστελ νύχια 1- savoir ville

Η Άνοιξη είναι μία εποχή η οποία συμβολίζει την άνθιση και την χαρά. Μόλις έχουμε βγει από τον χειμώνα και το μόνο που θέλουμε να κάνουμε είναι να ξεφορτωθούμε τα σκούρα και μουντά χρώματα και να φορέσουμε όμορφα  χρωματιστά για να νιώσουμε χαρούμενοι και να μπούμε ίσως και σε μία πιο παιδική διάθεση. Τα παστέλ χρώματα είναι ο συμβολισμός της Άνοιξης. Τα βλέπουμε στα ρούχα και φυσικά και στα νύχια! Γαλάζια, ροζ, πράσινα, κίτρινα είναι λίγες μόνο από τις αποχρώσεις που αγαπάμε να βλέπουμε στα νύχια μας ή στα νύχια των άλλων.

Σίγουρα όλες έχουμε φορέσει έστω και ένα και σίγουρα το έχουμε αγαπήσει. Αν δεν το έχετε κάνει ήδη τι περιμένετε;

Ξεκινήστε με κάτι πιο συμβατικό, απλά για να μπείτε στην ιδέα, όπως το Νο. 25 Rose Romantique της YSL. Ίσως το αμέσως επόμενο βήμα σας θα πρέπει να είναι ένα μπεζ, έτσι ώστε να μην ξεφύγετε πολύ από τα συνηθισμένα. Κατάλληλο γι αυτή την περίσταση είναι το 565 Beige της Chanel.

Και αφού έχετε δοκιμάσει όλα αυτά τα ήπια χρώματα καιρός είναι να τολμήσετε κάτι διαφορετικό και φυσικά πιο χρωματιστό! Ευτυχώς οι επιλογές είναι ατελείωτες. Από που να ξεκινήσω και που να τελειώσω… Εάν θέλετε γαλάζια, βάψτε τα νύχια σας με το Βaby Βlue Creme της L’Oreal, εάν θέλετε πράσινο τι πιο κατάλληλο από το Fashion Playground της Essie, εάν θέλετε μοβ το Rumple’s Wiggin’ της OPI.

παστελ νύχια 2- savoir ville

Νομίζω οι επιλογές είναι πολλές και τα χρώματα αμέτρητα. Το υπέροχο με τα παστέλ είναι ότι μπορούν να συνδυαστούν πολύ όμορφα μεταξύ τους και κολακεύουν τα νύχια πολύ ωραία είτε είναι κοντά είτε μακριά.

παστελ νύχια 3- savoir ville

Εάν δεν θέλετε να κάνετε σχέδια και να αναμίξετε δύο ή τρία παστέλ χρώματα μαζί, μπορείτε πάντα να παίξετε με το λευκό!

παστελ νύχια 5- savoir ville

παστελ νύχια 4- savoir villeπαστέλ νύχια collage 1- savoir ville

εικόνες: pinterest

Γεννήθηκα στην Αθήνα και είμαι τελειόφοιτη του τμήματος Marketing του ΤΕΙ Αθήνας. Ο χώρος της ομορφιάς ήταν κάτι που πάντα με απασχολούσε αλλά ποτέ δεν πίστευα ότι μπορώ να το κάνω και επαγγελματικά, μέχρι που κάποιος μου είπε ότι μπορώ να κάνω ότι έχω ονειρευτεί και από τότε αυτό κυνηγάω. Τις ώρες που δεν χάνομαι στα beauty videos του YouTube μου αρέσει να ακούω μουσική γιατί μου ανοίγει το μυαλό και με ταξιδεύει. Γράφω στην κατηγορία beauty γιατί απλά θα μπορούσα να ζω μέσα σε ένα νεσεσέρ!

Be first to comment