Η ZWEBTV είναι η πρώτη web tv υπηρεσία που είναι αποκλειστικά αφιερωμένη στη Generation Z και στους Millennials. Υπάρχει στον αέρα από την πρώτη μέρα του Ιουνίου. Το νέο αυτό κανάλι πληροφοριών έχει συμπεριλάβει στο δυναμικό του 16 από τους πιο σημαντικούς Ιταλούς influencers, ταλέντα και δημιουργούς. Όλοι τους έχουν επιλεγεί μέσα από τον κόσμο του IG, του TikTok και του Youtube και ο καθένας από αυτούς έχει βρει το δικό του format. Για να μιλήσουν οι αριθμοί, πρόκειται για μια βάση με περίπου 25 εκατομμύρια ακόλουθους. Οι influencers μέσα από τη ZWEBTV δίνουν την προσέγγισή τους σε θέματα lifestyle, τάσεων, μόδας, ομορφιάς, ταξιδιών, τεχνολογίας, video-games, φαγητού, μουσικής και εννοείται κουτσομπολιού.

Στο Thank God It’s Giulia η Giulia Valentina θα ενημερώνει το κοινό για τα διεθνή trends. Η Camihawke μαζί με τη φίλη της Alice Venturi, θα δημιουργήσουν ένα format για τον κόσμο του φαγητού. Η Francesca Ferragni θα επικεντρωθεί στο fitness ενώ η Giulia Torelli θα μιλήσει για μόδα. Αντίστοιχα οι Giulia De Lellis και Manuele Mameli θα αφοσιωθούν στη μεγάλη τους αγάπη: την ομορφιά. Επιπλέον, η ZWEBTV θα δώσει χώρο και στο κομμάτι της κωμωδίας με ένα team ανθρώπων που είναι εξαιρετικά καλοί σε αυτό.

 
View this post on Instagram
 

Oltre 16 ZTalent. Una Web Tv mai vista prima. Cosa aspetti? Prendi parte alla rivoluzione! #WelcomeRevolution #startfromZ

A post shared by ZWeb Tv (@zweb.tv) on

Extra bonus: η ZWEBTV είναι online, free και on demand. Αν θες να ανακαλύψεις τον κόσμο της, απλά πάτησε play.

featured image: nss G-Club