Λογικά έχεις γράψει τα resolutions σου για το 2020. Ανάλογα με το ζώδιο, πρόσθεσε ακόμα ένα σημαντικό στόχο για τη νέα χρονιά, αν δεν το έχεις κάνει ήδη.

Υδροχόος

Ενώ σου αρέσει να βοηθάς τους άλλους, σπάνια εκφράζεις τα δικά σου συναισθήματα. Αυτή τη χρονιά, προσπάθησε να ανοιχτείς, γράφοντας σε ένα ημερολόγιο. Σημείωσε σε αυτό κάποιες σκέψεις σου. Θα δεις πως θα είναι καθαρτικό να βγάζεις όλα εκείνα τα συναισθήματα που αφήνεις μέσα σου. Επίσης, ίσως είναι και ένα καλό πρώτο βήμα για να αρχίσεις να τα μοιράζεσαι και με τους άλλους.

Ιχθύς

Οι Ιχθύς είναι ένα από τα πιο καλλιτεχνικά ζώδια. Αν, λοιπόν, υπάρχει κάποιο project τέχνης με το οποίο πάντα ήθελες να ασχοληθείς -ένας πίνακας, μια μικρού μήκους ταινία- κάνε το φέτος. Κάνε το 2020 τη χρονιά που τα όνειρά σου θα πραγματοποιηθούν.

Κριός

Ως ένα από τα πιο ανήσυχα ζώδια, ο Κριός είναι ενθουσιώδης και μπορεί να έχει δυσκολίες στο να μένει ακίνητος. Εκμεταλλεύσου αυτή σου την ανάγκη για διέγερση και βρες ένα νέο hobby αυτή τη χρονιά. Ίσως ένα άθλημα ή ένα μουσικό όργανο. Δες τον εαυτό σου να τελειοποιείτε σε αυτό. Με την ανυπομονησία που σε διακρίνει, θα δυσκολευτείς, αλλά η ικανοποίηση που θα νιώσεις τα αξίζει όλα.

Ταύρος

Ενώ είσαι εξαιρετικά δυνατός και αφοσιωμένος, αυτό συχνά σε οδηγεί στο να γίνεσαι ξεροκέφαλος. Το 2020 διάλεξε για τι αξίζει να παλέψεις. Είναι αξιοθαύμαστο το πάθος σου, αλλά κάποιες φορές είναι απαραίτητος και ο συμβιβασμός. Διώξε λίγο στρες από τη ζωή σου βρίσκοντας τι αξίζει τη μάχη και τι μπορεί να λυθεί με αμοιβαία κατανόηση.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι είναι γνωστό πως είναι παθιασμένοι αλλά ταυτόχρονα αναποφάσιστοι. Ασχολούνται με εκατό πράγματα μαζί, θέλοντας να τα κάνουν όλα, την ίδια στιγμή. Αυτή τη χρονιά θα ήταν καλό να είναι πιο καλοί με τον εαυτό τους. Δεν υπάρχει λόγος να αναλαμβάνεις τόσα πράγματα ταυτόχρονα, Δίδυμε, και να χάνεσαι. Διοχέτευσε το πάθος σου σε όσα θες πραγματικά να κάνεις.

Καρκίνος

Οι άνθρωποι βασίζονται στους φίλους τους τους Καρκίνους για να τους βοηθήσουν με ένα πρόβλημα. Αυτό γιατί οι Καρκίνοι έχουν άπειρη ενσυναίσθηση. Το 2020, μη φοβάσαι να ζητήσεις και εσύ τη βοήθεια των άλλων, Καρκίνε. Είναι πανέμορφο το ότι θες να είσαι εκεί για όλους, αλλά άσε και εκείνους να είναι εκεί για σένα μια φορά.

Λέων

Οι Λέοντες έχουν αυτοπεποίθηση και έχουν έντονη παρουσία στον χώρο. Αυτή τη χρονιά, Λέοντα, χρησιμοποίησε αυτή σου την ενέργεια σε όσα σε παθιάζουν. Επίσης, το 2020 μπορεί να γίνει η χρονιά που θα αρχίσεις να ασχολείσαι και με τα κοινά, ώστε να κάνεις ένα βήμα για να δεις τον κόσμο όπως τον ονειρεύεσαι.

7 new year's resolutions για τη χρονιά που έρχεται
womensgiftguide.billabong.com

Παρθένος

Οι Παρθένοι είναι εξαιρετικά υπεύθυνοι και οργανωμένοι. Αυτά είναι δύο υπέροχα χαρακτηριστικά τους. Ωστόσο, το 2020, κάπου ανάμεσα στα σχέδια, τα πλάνα και τις to-do λίστες, βρες χρόνο να τα αφήσεις για λίγο όλα αυτά και να χαλαρώσεις, Παρθενάκι. Μπορεί να είναι πρόκληση για εσένα, αλλά σταμάτα να αγχώνεσαι για τα μικρά πράγματα και φρόντισε τον εαυτό σου.

Ζυγός

Ως Ζυγός, μονίμως ψάχνεις την ισορροπία, αλλά μισείς την αλλαγή και υπεναναλύεις μονίμως. Για να σε βοηθήσεις με αυτή την αναποφασιστικότητα, προσπάθησε να κάνεις λίστες με τα θετικά και τα αρνητικά μιας κατάστασης. Να μια ωραία συνήθεια για εσένα. Είναι ο τέλειος τρόπος να εκμεταλλευτείς τις φυσικές σου ικανότητες στη λογική με καλό τρόπο, και θα σε κάνει να νιώθεις μεγαλύτερη σιγουριά για τις επιλογές σου.

Σκορπιός

Ως ένα από τα πιο συναισθηματικά ζώδια, μερικές φορές αφήνεις όσα νιώθεις να σε τραβούν σε συναισθήματα ζήλιας και μυστικοπάθειας. Τη νέα χρονιά, σιγουρέψου πως οι φίλοι και η οικογένειά σου ξέρουν πως τους αγαπάς. Πήγαινε μαζί τους μια εκδρομή, κάνε τους ένα δώρο, υποχώρησε σε κάτι και δείξε τους πόσα σημαίνουν για εσένα.

Τοξότης

Το περιπετειώδες ζώδιο, ο Τοξότης, λατρεύει την ελευθερία και την εξερεύνηση. Αυτή τη χρονιά, δώσε τροφή σε αυτές τις τάσεις σου, κάνοντας ένα ταξίδι κάπου που δεν έχεις ξαναπάει. Ίσως να είναι σε άλλη ήπειρο ο προορισμός σου, ή το διπλανό χωριό. Δεν έχει σημασία, βρες το μέρος και ικανοποίησε τις ανάγκες σου.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι είναι πειθαρχημένοι και υπεύθυνοι. Αυτό τους κάνει ένα από τα πιο αξιόπιστα ζώδια. Το 2020, φίλε Αιγόκερε, νιώσε ελεύθερος να γίνεις λίγο αυθόρμητος. Οι καλύτερες αναμνήσεις είναι εκείνες που δεν προγραμματίστηκαν ποτέ, κάτι που ίσως σου ακούγεται τρελό αυτή τη στιγμή. Όταν όμως έχεις την ευκαιρία να αδράξεις τη στιγμή, μην τη χάσεις!

featured image: Burst / Sarah Pflug