Το χιούμορ είναι απαραίτητο, είναι σέξυ, είναι αυτό που μας δίνει την απαραίτητη η ενέργεια που μας προσφέρει το δυνατό, αληθινό, ανεπιτήδευτο γέλιο. Το χιούμορ είναι στοιχείο μιας μεγάλης -ευτυχώς- μερίδας ανθρώπων. Ωστόσο, κάποιοι τείνουν να το δουλεύουν περισσότερο. Μάλλον το ζώδιο στο οποίο ανήκουν παίζει το ρόλο του τελικά.

Ακολουθεί μια λίστα με τα ζώδια που έχουν τη μεγαλύτερη αίσθηση του χιούμορ. Από το λιγότερο αστείο, σε εκείνο που το χιούμορ του είναι σχεδόν τρόπος ζωής.

12| Αιγόκερως

Όλα τα ζώδια μπορούν να έχουν χιούμορ, αλλά οι Αιγόκεροι τείνουν να είναι πιο μαζεμένοι, παρά να δείχνουν τα συναισθήματα ή το γέλιο τους προς τα έξω. Γενικά, είναι πιθανό να συναντήσεις Αιγόκερους με πολύ ισχνή αίσθηση του χιούμορ. Σε σημείο που να θέλεις να τους πεις να μην παίρνουν τον εαυτό τους και τόσο σοβαρά.

11| Υδροχόος

Ο Υδροχόος δεν είναι κοντά στο τέλος επειδή δεν έχει χιούμορ. Απλά προτιμά να απολαμβάνει το χιούμορ των άλλων από τα να πετάγεται ο ίδιος με αστεία. Οι Υδροχόοι τείνουν να είναι κλειστοί στην αρχή, προτιμώντας να κάνουν χιούμορ με τους πολύ δικούς τους ανθρώπους. Αυτό συμβαίνει γιατί όταν λειτουργούν πιο χαλαρά με αγνώστους νιώθουν εκτεθειμένοι.

10| Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι ο βασιλιάς του αυτοκαταστροφικού χιούμορ, στοιχείο που τον κάνει εξαιρετικά αστείο σε όποιον τον ξέρει και καταλαβαίνει τι εννοεί. Για εκείνους που δεν “πιάνουν” το αστείο του, μπορεί να είναι και πολύ άβολος. Οι Καρκίνοι προτιμούν το to-the-point χιούμορ, που μπορεί να είναι για λίγους.

9| Ταύρος

Ο Ταύρος είναι γνωστός για τον χαλαρό και χαμηλών τόνων χαρακτήρα τους. Το ίδιο ισχύει και για το χιούμορ τους. Δεν είναι οι τύποι που θα φωνάξουν το αστείο τους για να σιγουρευτούν ότι τους άκουσαν όλοι. Είναι εκείνοι που θα κάνουν ένα σαρκαστικό σχόλιο, που θα κάνει όποιον το άκουσε να γελάσει. Όταν είναι σε κλειστό κύκλο, μπορεί να γίνει ο λόγος που γελάς στο πιο ακατάλληλο μέρος.

8| Ιχθύς

Ο Ιχθύς είναι εκείνος που θα σου πει την πιο αστεία ιστορία. Ωστόσο, είναι πιθανό να χάσει το κοινό του κάπου στα μισά. Πλατειάζει είναι η αλήθεια, αλλά αν μείνεις και ακούσεις όσα λέει μέχρι το τέλος, σίγουρα θα γελάσεις.

7| Παρθένος

Η Παρθένος είναι η Βασίλισσα του Σαρκασμού. Αυτοσαρκάζεται με σχεδόν ωμό τρόπο και κάνει τους γύρω της συχνά να μην ξέρουν αν είναι ευγενικό να γελάσουν. Το χιούμορ της δεν είναι για όλους και για όλες τις περιπτώσεις, είναι όμως πραγματικά πολύ καλό.

Τι γίνεται όταν η φίλη σου γίνεται το αφεντικό σου
weheartit.com

6| Σκορπιός

Οι Σκορπιοί αγαπούν τις μεγάλες, βαθιές συζητήσεις. Αυτό δεν σημαίνει όμως πως δεν εκτιμούν το χιούμορ. Σίγουρα, το χιούμορ τους είναι μαύρο, αλλά πραγματικά αστείο όταν και ο απέναντί τους ξέρει πώς να το διαχειριστεί. Κάποιες φορές μπορεί να πληγώσει κάποιον με τα αστεία του, γι’αυτό και το “κοινό” του παίζει σημαντικό ρόλο.

5| Λέων

Οι Λέοντες είναι peformers από τη φύση τους. Αγαπούν να βρίσκονται στο κέντρο της προσοχής και το χιούμορ τους τούς βοηθάει σε αυτό. Είναι εκείνοι οι φίλοι που λένε τρελές ιστορίες μες στην υπερβολή, με κωμικό εφέ, μιμούμενοι ακόμα και τις φωνές. Είναι πραγματικά αστείοι και δε ντρέπονται να τσαλακωθούν.

4| Κριός

Οι Κριοί είναι γνωστοί για το κάπως goody, χαλαρό χιούμορ τους. Γεννημένοι ηγέτες, συχνά κάνουν πλάκα για να επιβληθούν στο περιβάλλον τους και για να δείξουν ότι ο κόσμος είναι ένα ασφαλές μέρος όταν εκείνοι βρίσκονται τριγύρω. Ένας Κριός μπορεί και να σωματοποιήσει τα αστεία του με κινήσεις, αστείο περπάτημα, γκριμάτσες και φάρσες. Απλά μην τον αφήσεις να το παρατραβήξει.

3| Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι έχουν χάρισμα στα αστεία. Μπορούν να παρασύρουν ακόμα και αγνώστους σε αυτό. Επίσης έχουν την τάση να πειράζουν τους άλλους. Δεν το κάνουν με κακία. Απλά επειδή και εκείνοι σηκώνουν την πλάκα, νομίζουν ότι το ίδιο ισχύει για όλους. Ένα σαρκαστικό σχόλιο, μια αστεία ατάκα, σίγουρα να την περιμένεις από εκείνους. Μεγάλες ιστορίες μην περιμένεις, αφού βαριούνται εύκολα. Ναι, είναι ικανοί να βαρεθούν ακόμα και την ίδια τους την ιστορία.

2| Ζυγός

Ο σούπερ φιλικός Ζυγός είναι το κοινωνικό πλάσμα του ζωδιακού, οπότε το να είναι και ένα από τα πιο αστεία ζώδια δεν αποτελεί μεγάλη έκπληξη. Είναι σημαντική η ενέργεια των άλλων για έναν Ζυγό, οπότε αν χαμογελάς, θα χαμογελάσει και εκείνος. Θα έκανε ακόμα και κάτι ντροπιαστικό για να περάσουν όλοι καλά. Αν θα κατέληγε να φεύγει με ράμματα από ένα πάρτι; Σίγουρα.

1| Τοξότης

Η εξυπνάδα του Τοξότη, τον βάζει στην πρώτη θέση των πιο αστείων ζωδίων. Είναι γνωστό ότι μπορεί να προσαρμόσει το χιούμορ του σε κάθε περίπτωση. Είναι εκείνος ο φίλος που σε κάνει να πέφτεις κάτω από το γέλιο. Κυριολεκτικά. Είναι ο κατάλληλος άνθρωπος να έχεις δίπλα σου σε κάθε δύσκολη φάση, γιατί θα καταφέρει να σε κάνει να γελάσεις. Οι Τοξότες είναι φανταστικοί storytellers, ικανοί να μετατρέψουν μια τυπική, βαρετή μέρα σε επεισόδιο του Office. Γενικά, κάθε παρέα χρειάζεται έναν με δύο Τοξότες πάνω κάτω.

Πηγή & featured image: purewow.com