Όλοι έχουμε έστω και ένα άτομο στον κοινωνικό μας περίγυρο που παραμένει ψύχραιμο σχεδόν σε κάθε κατάσταση. Η ψυχραιμία του μας κάνει να σκεφτόμαστε τι συμβαίνει και πώς καταφέρνει να παραμένει τόσο ήρεμος. Η απάντηση βέβαια μπορεί να μην είναι τόσο δύσκολη. Είναι απλώς ένα από τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς του.

Αν αναρωτιέσαι ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι, εδώ θα δεις τα 4 ζώδια που παραμένουν ψύχραιμα ό,τι και εάν συμβεί, σύμφωνα με την αστρολογία.

Λέων

Ένας Λέων ξέρει πολύ καλά πώς να παραμένει ήρεμος. Είναι ένας σοφός και συγκροτημένος άνθρωπος. Είναι σπάνιο να αντιδράσει αυθόρμητα και απερίσκεπτα. Τείνει να παραμένει χαλαρός και να σκέφτεται σωστά. Γνωρίζει άλλωστε ότι η απώλεια της ψυχραιμίας του μπορεί να οδηγήσει σε λανθασμένη λήψη αποφάσεων και αυτό είναι κάτι που προσπαθεί να αποφύγει.

Ζυγός

Ο Ζυγός, όπως και ο Λέων, είναι ένας ήρεμος άνθρωπος. Στην πραγματικότητα, είναι πολύ πιο ήρεμος από όλα τα υπόλοιπα ζώδια. Ο θυμός είναι κάτι που θα κυριαρχεί στο μυαλό του μόνο όταν βλέπει την αδικία γύρω του. Σε όλες τις υπόλοιπες καταστάσεις λειτουργεί με απόλυτη ψυχραιμία και λογική.

Κριός

Ο Κριός είναι άλλο ένα ζώδιο που είναι ήρεμο και συγκρατημένο. Δεν του αρέσει να χάνει την ψυχραιμία του και το αποφεύγει με οποιοδήποτε κόστος. Θέλει ένα γαλήνιο περιβάλλον γύρω του, όπου η διατήρηση της ηρεμίας είναι αυτό που αναζητούν όλοι. Έχει μάλιστα έντονη αντιπάθεια προς τους ανθρώπους που δεν διατηρούν την ψυχραιμία τους.

Τοξότης

Εάν έχεις στη ζωή σου έναν Τοξότη, θα ξέρεις ήδη πόσο ήρεμος είναι. Κρατάει τα συναισθήματά του καλά κρυμμένα και πάντα θα προσποιείται ότι δεν έχει συμβεί τίποτα. Ένας Τοξότης επίσης πιθανότατα θα βοηθήσει τους άλλους να παραμείνουν ήρεμοι και δεν θα διστάσει να δώσει τις συμβουλές του, ακόμα και εάν δεν του ζητηθεί.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Τα ζώδια και οι σχέσεις: Τα ζώδια που βάζουν πάνω από όλα το πείσμα τους