Όλοι οι άνθρωποι μπορούν να κάνουν μια σχέση να δουλέψει. Ναι όλοι εκτός από τα παρακάτω ζευγάρια ζωδίων που συνήθως αντιπαθούν το ένα το άλλο.

Κριός & Ταύρος

Ο Κριός είναι ο δραστήριος τύπος που είναι πάντα έτοιμος για δράση. Πάντα κρατάει τη ζωή του busy και ενδιαφέρουσα. Δεν αντέχει την αδράνεια και δε μπορεί να νιώθει τεμπέλης. Προφανώς λοιπόν δε δημιουργεί εντύπωση το γεγονός ότι δεν αντέχει τους τεμπέληδες και τους παθητικούς ανθρώπους με βαρετές ζωές.

Ο Ταύρος από την άλλη είναι σίγουρος για τον εαυτό του και τις επιλογές του. Έτσι δεν τον βλάπτει καθόλου το αν τον θεωρεί βαρετό ένας Κριός. Αφού και ο ίδιος δεν αντιλαμβάνεται την ανάγκη του Κριού να κάνει συνεχώς κάτι. Του δίνει την εντύπωση πως απλά δε μπορεί να ηρεμήσει και να περάσει λίγο χρόνο με τον εαυτότ του και άρα κάποιο θέμα υπάρχει μέσα του.

Αιγόκερως & Ιχθύες

Σαν παραδοσιακός τύπος, ο Αιγόκερως αμφισβητεί οτιδήποτε δεν είναι λογικό και χρήσιμο. Έτσι όταν συναντά ανθρώπους που είναι το μυαλό τους είναι στα σύννεφα, απλά αρνείται να τους διαχειριστεί. Θεωρεί πως δεν έχει νόημα να σπαταλά τον χρόνο του με άτομα που έχουν τόσο διαφορετικό τρόπο σκέψης από εκείνον. Οι Ιχθύες από την άλλη είναι ονειροπόλοι, σκέφτονται με έναν ολόδικό τους τρόπο. Θεωρούν τους εαυτούς τους τυχερούς που έχουν την ικανότητα να βλέπουν τον κόσμο από τόσο διαφορετική σκοπιά και δεν είναι κλειστόμυαλοι όπως οι Αιγόκεροι.

Υδροχόος & Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι είναι ευτυχισμένοι όταν κατακλύζονται από φίλους και περνάνε καλά. Σε αντίθεση με τους Υδροχόους, προτιμούν αν μείνουν έξω όλο το βράδυ από το να γυρίσουν σπίτι να χαλαρώσουν και να επαναφορτίσουν τις μπαταρίες τους. Οι Υδροχόοι μπορούν με τη σειρά τους να αντιληφθούν αυτή την προτίμηση των Διδύμων αλλά δεν μπορούν να δεχτούν το ότι οι Δίδυμοι δεν μπορούν να περάσουν χρόνο μόνο με τον εαυτό τους. Επίσης οι Υδροχόοι είναι περήφανοι που πάντα τηρούν τις υποσχέσεις τους και έτσι η πιθανότητα να τους πουλήσει κάποιος τους φαίνεται πολύ εκνευριστική. Έτσι, εφόσον οι Υδροχόοι δεν εμπιστεύονται τους Διδύμους, αυτόματα δεν τους θεωρούν και καλούς φίλους.

Οι 5 πιο αταίριαστοι ζωδιακοί συνδυασμοί
Thought Catalog

Λέων & Παρθένος

Ο Λέων είναι drama queen και θέλει όλα να περιστρέφονται γύρω τους. Ο Παρθένος δεν αντέχει αυτή τη συνεχόμενη ανάγκη για προσοχή και προσπαθεί να μένει μακριά από τον Λέοντα. Ο Λέων με τη σειρά του, θεωρεί τον Παρθένο απόμακρο και πολλές φορές αγενή, ακριβώς γιατί δεν του δίνει σημασία. Αυτοί οι δύο δεν έχουν τίποτα κοινό και έτσι αποφεύγουν ο ένας τον άλλο.

Καρκίνος & Τοξότης

Ο Καρκίνος είναι ανασφαλής, σπάνια δοκιμάζει καινούργια πράγματα, γίνεται clingy και ανησυχεί για όλα. Πώς να τα πηγαίνει καλά με τον Τοξότη που ζει για την επόμενη εμπειρία και η κάθε μέρα του δε μοιάζει σε τίποτα με την προηγούμενη; Η περιπετειώδης φύση του ανησυχεί τον Καρκίνο, ενώ ο Τοξότης νιώθει να πνίγεται από τα τόσα συναισθήματα και ανασφάλειες του Καρκίνου.

Ζυγός & Σκορπιός

Ο Ζυγός παλεύει για την ισορροπία και τη δικαιοσύνη. Μένει μακριά από οτιδήποτε μπορεί να της δημιουργήσει νεύρα και να την κάνει να δείχνει επιθετική. Ο Σκορπιός δεν έχει καμία σχέση με όλα αυτά. Ζει στην ένταση, πιστεύει στο “οφθαλμός αντί οφθαλμού” και η ειρήνη του είναι άγνωστη λέξη. Στην πραγματικότητα, αυτοί οι δύο είναι αντίθετοι πόλοι. Δεν καταλαβαίνονται σχεδόν σε κανένα σημείο.

Διάβασε ακόμα: 6 ζώδια που φέρνουν μαζί τους το απόλυτο χάος

Πηγή & featured image: Your Tango