Το “έντονος” είναι μια περίεργη λέξη. Στον έρωτα όταν λέμε έντονος, εννοούμε παθιασμένος, άνθρωπος που αφιερώνεται απεριόριστα και πολλές φορές χάνει το μέτρο. Αυτό ακριβώς συμβαίνει και με τα παρακάτω ζώδια. Έχουν τόσο παθιασμένα, έντονα συναισθήματα για αυτούς που έχουν ερωτευτεί, που κάποιες φορές δημιουργούν χάος.

Δες ποια είναι τα ζώδια που παθιάζονται πολύ στις σχέσεις τους.

Ταύρος

Το ride or die είναι ο τρόπος του Ταύρου και αν δεν έχεις μάθει να παίζεις με τη φωτιά, δε θα παίξεις ούτε με έναν Ταύρο. Θα σκότωνε για σένα και αυτό δεν είναι υπερβολή.

Ο Ταύρος δεν παίζει σε ό,τι έχει να κάνει με το συναισθηματικό δέσιμο. Αν ξέρει ότι είσαι “δική του”, τελείωσε, είσαι για εκείνον και μόνο. Κανείς δε θα σου κάνει καλύτερα δώρα, δε θα σε αγαπήσει περισσότερο και δε θα σου δώσει μεγαλύτερη συναισθηματική στήριξη από εκείνον. Αν όμως προδώσεις την εμπιστοσύνη του, ξέχασε τον. Για πάντα.

Λέων

Ο Λέων είναι έντονος σε όλα. Σε ό,τι έχει να κάνει με τη συντροφικότητα, όλα πρέπει να γίνονται με τον τρόπο του. Η σχέση με έναν Λέοντα είναι έντονη, αλλά όχι με τον τρόπο που περιμένεις: Ότι δηλαδή είναι υπέροχος εραστής και κάνει τα πιο όμορφα δώρα.

Είναι το boss που κυβερνά τη σχέση. Τα πράγματα στενεύουν μετά από έναν μήνα σχέσης. Θα θέλεις να το σκάσεις, ίσως και μετά το πρώτο ραντεβού.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι εξιδανικεύουν την ιδέα του έρωτα, ενώ απλά μένουν έξω από αυτόν και κοιτάζουν τους άλλους να τον ζουν στην πραγματικότητα. Μπορούν να ερωτευτούν, αλλά έχουν μια συγκεκριμένη ένταση: Θέλουν να σε σώσουν. Θα επικεντρωθούν σε όλα τα ελαττώματά σου και θα σε κάνουν να πιστεύεις ότι χρειάζεσαι κάποιον να σε σώσει.

Δεν ερωτεύονται εσένα. Ερωτεύονται την ιδέα πως εσύ θα τους λατρεύεις για όσα κάνουν για εσένα και αυτό είναι μη υγιές. Η αλήθεια είναι πως οι Δίδυμοι είναι έντονοι σύντροφοι, αφού δε σε θέλουν, εκτός αν είσαι ένα χάος με πόδια.

Σκορπιός

Τα πάντα σε έναν Σκορπιό είναι έντονα. Σε ό,τι έχει να κάνει με τις σχέσεις και τη συντροφικότητα, γίνονται ακόμα πιο έντονα. Αυτό το ζώδιο έχει ένταση και παράνοια. Δέξου το. Αν έχεις σχέση με έναν Σκορπιό, θα νιώσεις πόνο, είτε σωματικό είτε συναισθηματικό.

Έτσι τα θέλουν τα πράγματα οι Σκορπιοί. Θέλουν τον πόνο σου, νιώθουν καλά όταν πονάς και αυτό τους οδηγεί στο να θέλουν και άλλο. Και μετά λίγο ακόμα. Είναι εθισμένοι στο να σε ταράζουν. Μπορεί να ξέρουν πώς να σε κάνουν να περνάς καλά, αλλά είναι τέλειοι και στο να σε κάνουν να περνάς άσχημα.

Κριός

Εδώ θέλει προσοχή. Η έλξη με έναν Κριό είναι η πιο μοιραία. Πρέπει να τα περιμένεις όλα. Αν προδώσεις έναν Κριό, θα μάθουν όλοι τα μυστικά σου. Θα ποστάρει ιδιωτικές φωτογραφίες σας και θα γελάει με τη στεναχώρια σου. Στην πραγματικότητα, θα φροντίσει να μάθεις τι σημαίνει στεναχώρια.

Γιατί; Γιατί σε αγάπησε πάρα πάρα πολύ. Αν μπεις σε σχέση με έναν έντονο Κριό, δε θα δεις ούτε μισή μέρα ηρεμίας στη ζωή σου. Ναι θα είναι τέλεια, αλλά μπορεί να γίνει και μια κόλαση.

Τοξότης

Αυτό το ζώδιο είναι τόσο πιστό και αφοσιωμένο όσο δε φαντάζεσαι. Ξέρω, είναι δύσκολο να το πιστέψεις. Ο Τοξότης είναι ο πρωταθλητής του έρωτα και όταν ερωτεύεται κάποιον, παρατάει τα πάντα για εκείνον. Αυτό μπορεί, όμως, να γίνει βάρος για τον άλλο.

Ο Τοξότης θεωρείται έντονος ακόμα και όταν κάθεται σιωπηλός σε έναν καναπέ. Φαντάσου πώς είναι το να σε αγαπάει ένας Τοξότης. Είναι δύσκολο το να είσαι ερωτευμένος με κάποιον που σε θεωρεί τέλεια. Και αυτό ακριβώς κάνει ο Τοξότης: εξιδανικεύει τους εραστές του και αυτό γεμίζει τις σχέσεις του με στρες.

Δες ακόμα:

3 ζώδια που έχουν μακροχρόνια crushes και δεν τους το λένε ποτέ

Πηγή: Your Tango
featured image: news.at