Τα παρακάτω τέσσερα ζώδια είναι εκείνα που στέλνουν τα πιο flirty μήνύματα. Ξέρουν πώς να φλερτάρουν ακόμα και μέσω texting και το κάνουν καλά.

Κριός

Ο εξωστρεφής Κριός μπορεί να φλερτάρει με την ίδια συχνότητα και άνεση που αναπνέει. Σίγουρο και τολμηρό, αυτό το ζώδιο της φωτιάς δεν κάνει overthinking στα πράγματα. Όταν θέλει να στείλει σε εκείνον/εκείνη που γουστάρει δεν περνάει χρόνο πριν πατήσει το “send” σε ένα σέξι μήνυμα. Είναι άμεσος, δεν κρύβεται. Αν σε θέλει, θα θέλει και να το ξέρεις. Αν έχει τον αριθμό σου, ετοιμάσου να το μάθεις!

Δίδυμοι

Παρόλο που κάποιοι θεωρούν ότι “τα πολλά λόγια είναι φτώχεια”, οι Δίδυμοι θεωρούν ότι είναι πάρα πολύ ακριβά. Ως ζώδιο της επικοινωνίας, είναι τέλειοι στο να συνδέονται και να επικοινωνούν πραγματικά με τους άλλους. Ξέρουν ακριβώς πώς να φλερτάρουν και πώς να το`δείξουν σε εκείνον/εκείνη που τους ενδιαφέρει. Αν το άτομο αυτό είναι εξίσου ενδιαφέρον, θα είναι χαρά τους να κάνουν την πρώτη κίνηση.

Λέων

Όταν αρέσει κάποιος σε έναν Λέοντα, δεν τον ενδιαφέρει να το κρύψει ή να μάθει ποιος το ξέρει. Δεν περιορίζεται. Είναι σίγουρος για τον εαυτό του και γοητευτικός. Θα βρει το δρόμο του προς το inbox σου με ένα flirty κομπλιμέντο ή μια ερώτηση, την οποία δε μπορείς να μην απαντήσεις. Δεν αγχώνεται με αυτά, ξέρει πώς να το παίξει cool. Δε φοβάται να εκτεθεί και ξέρει ακριβώς πώς να κάνει το crush του να κοκκινήσει.

Ζυγός

Με κυβερνήτη την Αφροδίτη, τον πλανήτη του έρωτα και της ομορφιάς, ο Ζυγός είναι ο master του φλερτ. Θα στείλει σε εκείνον/εκείνη που του αρέσει γοητευτικές selfies από κάθε φάση της μέρας του. Οπτικός τύπος και με φαντασία, έχει τον τρόπο του και με τις λέξεις. Από ονειρεμένα πρωινά μηνύματα μέχρι “σε σκέφτομαι” πριν τον ύπνο, ξέρει πώς να φλερτάρει και με μηνύματα, αλλά και με κάθε άλλο τρόπο.

Featured image: Shutterstock