Η συζητήσεις στα dating apps από τη μια έχουν τη χαλαρότητα του ‘αγνώστου’ και την ευκολία του “thak you, next”, με ένα πάτημα. Από την άλλη, μπορούν να καταλήξουν άβολες και να σου χαλάσουν τη διάθεση χωρίς λόγο. Σε αυτή τη δεύτερη περίπτωση καταλήγουν και τα παρακάτω τρία ζώδια. Στέλνουν, καλώς ή κακώς, τα χειρότερα μηνύματα στα dating apps. Να είσαι προετοιμασμένη.

Λέων

Ο Λέων είναι τέλειος και το ξέρει. Το πρόβλημα είναι πως θέλει να το ξέρεις και εσύ αν είσαι ένα από τα matches του. Στις συζητήσεις σας θα είναι κατά πάσα πιθανότητα το κεντρικό θέμα, αφού πιστεύει πως όλα περιστρέφονται γύρω του. Προφανώς νιώθει την ανάγκη να το θαυμάζουν αυτό το ζώδιο οπότε αυτό είναι που προσπαθεί να προκαλέσει με κάθε του ατάκα. Στην όλη του προσπάθεια είναι πιθανό να ξεχάσει να ρωτήσει εσένα τι κάνεις, με τι ασχολείσαι και όλες τις ερωτήσεις που κάνουν μια συζήτηση να προχωρήσει. Δεν το κάνει γιατί δεν νοιάζεται, απλά θεωρεί πως είναι πιο ενδιαφέρον από τον Μέσο Όρο.

Σκορπιός

Μερικοί θεωρούν τους Σκορπιούς creepy. Εκείνοι πάντως νιώθουν απλώς “καλά προετοιμασμένοι”. Αυτό το ζώδιο είναι γνωστό ότι ξέρει τα πάντα για τους πάντες και δεν αποκαλύπτει τίποτα για τον εαυτό του. Το πιο πιθανό είναι πως θα καταλήξει να σε ρωτάει πολύ βαθιά πράγματα, κάνοντάς σε να πιστεύεις πως σε βλέπει μέσα από την οθόνη ή σε παρακολουθεί. Δε μπορείς να τον εκπλήξεις με τίποτα. Είναι ο τύπος που θα σε ρωτήσει από πού είναι η καταγωγή σου και όταν του απαντήσεις θα σχολιάσει “το ξέρω”.

Αιγόκερως

Δύο πράγματα δεν αντέχουν οι Αιγόκεροι: τον ρομαντισμό και τις ανοησίες. Τα κάνει όλα με πρόγραμμα και δεν ξεφεύγει. Δεν θα ασχοληθεί μαζί σου αν δεν πιστεύει πως έχεις κάτι να δώσεις σαν άνθρωπος. Πιο πιθανό είναι να σε ρωτήσει ποιες είναι οι προθέσεις σου, παρά τα χόμπι σου. Έχεις στόχους καριέρας; Ικανοποιείς τα στάνταρ του; Μήπως να του έστελνες το βιογραφικό σου σε PDF; Ναι, το φλερτ με τον Αιγόκερω σε dating app ίσως να θυμίζει περισσότερο συνέντευξη για δουλειά και είναι λογικό να μην το βρίσκεις και πολύ ΟΚ αυτό.

Δες ακόμα:

Ποια είναι η συζήτηση που αποφεύγεις με κάθε κόστος, ανάλογα με το ζώδιό σου

featured image: elitedaily.com