Παρακάτω θα διαβάσεις ποια είναι τα ζώδια που απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή από τον σύντροφό τους όταν είναι σε μια σχέση. Κάποια τη ζητούν ευθέως, για κάποια άλλα χρειάζεται να διαβάσεις λίγο πίσω από τις λέξεις για να καταλάβεις. Δες ποια είναι αυτά τα τέσσερα ζώδια.

Καρκίνος

Ο χαρακτηρισμός “needy” δεν μεταφράζεται σε στιγμές στη ζωή ενός Καρκίνου, αλλά εκφράζει όλη του την υπόσταση. Είναι γλυκά πλάσματα με μια γλυκόπικρη στάση απέναντι στη ζωή και όταν ερωτεύονται έχουν ανάγκη να περνούν όσο περισσότερο χρόνο γίνεται με τον σύντροφό τους. Η συνεχόμενη επαφή είναι ζωτικής σημασίας για έναν Καρκίνο, ο οποίος αν χάσει την εμπιστοσύνη του σε κάποιον αλλάζει και ολόκληρη τη στάση του. Και η έλλειψη επικοινωνίας και προσοχής τον κάνει να νιώθει κάπως έτσι, παραμελημένος. Δεν τον νοιάζει αν φαίνεται υπερβολικά ευάλωτος, περισσότερο απαιτεί ακριβώς το ίδιο και από τον άλλο.

Λέων

Οι diva του ζωδιακού δείχνει πολύ πιο αυτάρκης από όσο είναι στην πραγματικότητα. Οι Λέοντες έχουν μια συνεχόμενη, ασταμάτητη ανάγκη για κομπλιμέντα και επιβεβαίωση και όταν δεν τα λαμβάνουν, τους τρώει η αμφιβολία. Θυμάσαι το πώς η Tinkerbell είχε ανάγκη από προσοχή για να μείνει ζωντανή; Ε, λογικά ήταν Λέων. Αυτό το ζώδιο δεν έχει απαραίτητα πρόβλημα με το να μένει μόνο, αλλά είναι σίγουρα πιο ευτυχισμένο όταν περικλείεται από πιστούς θαυμαστές και ακόλουθους.

Ζυγός

Οι Ζυγοί δεν αντέχουν τη μοναξιά, και δε ντρέπονται να το παραδεχτούν. Οι ιδανικές σχέσεις για εκείνους χαρακτηρίζονται από ισορροπία και ασφάλεια. Πρόκειται για άτομα που είναι πρόθυμα να κάνουν τα πάντα για να δουν αυτόν που αγαπούν ευτυχισμένους, αλλά περιμένουν ακριβώς το ίδιο και από τους άλλους. Ενώ είναι πραγματικά καλοί και χαρισματικοί, είναι τόσο άνετοι με το γεγονός πως είναι συνεξαρτόμενοι που δεν το θεωρούν καν αρνητικό. Απαιτούν αγάπη, προσοχή και επιβράβευση για να είναι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί είναι τόσο βαθιά εσωστρεφείς, που δε θα σου περνούσε καν από το μυαλό ότι πρόκειται για needy ανθρώπους. Το να έχουν χρόνο μόνοι με τον εαυτό τους για να διεργάζονται συναισθήματα και καταστάσεις είναι απαραίτητο. Οι Σκορπιοί είναι τα πιο έντονα πλάσματα και αυτό βγαίνει και στις σχέσεις τους. Κάνουν overthinking στα πάντα οπότε αν νιώσουν πως δεν παίρνουν την προσοχή που θέλουν, απογοητεύονται. Αυτό που πραγματικά θέλουν είναι αφοσίωση, πίστη και αγάπη. Γιατί αυτά ακριβώς δίνουν και οι ίδιοι στον άλλο αβίαστα.

featured image: elitedaily.com