Για τα παρακάτω ζώδια οι δεύτερες ευκαιρίες είναι χαμένος χρόνος. Αν τα πληγώσεις, το πιο πιθανό είναι πως δε θα τα ξαναδείς ποτέ.

Ταύρος

Οι Ταύροι δεν ξεκινούν σχέσεις γρήγορα, αλλά τις τελειώνουν γρήγορα. Δε δίνουν δεύτερες ευκαιρίες και έχουν πάρα πολύ σεβασμό προς τον εαυτό τους, για να το κάνουν αυτό.

Αν ένας Ταύρος έχει πάρει την απόφασή του, είναι πολύ δύσκολο να του την αλλάξεις. Αν κάποιος τον έχει βλάψει και ο Ταύρος νιώσει πως αυτό είναι ασυγχώρητο, θα τον βγάλει από τη ζωή του μια και καλή.

Σκορπιός

Αν είσαι στη θέση που ζητάς δεύτερη ευκαιρία από έναν Σκορπιό, μάλλον τον πρόδωσες ή έχασες την εμπιστοσύνη του με κάποιο τρόπο. Αν έχει θυμώσει, ξέχασε το.

Δε θα αφήσει τον θυμό του απλά επειδή του ζήτησες συγγνώμη. Αν σου δώσει δεύτερη ευκαιρία, θα είναι μόνο για να σε διαλύσει.

Καρκίνος

Με κάποιους τρόπους, οι Καρκίνοι είναι απαισιόδοξοι, ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με δεύτερες ευκαιρίες. Ενδεχομένως, έχουν δώσει δεύτερες ευκαιρίες στον παρελθόν, αλλά μάλλον πληγώθηκαν και μια δεύτερη φορά. Μια ραγισμένη καρδιά και μια πληγωμένη εμπιστοσύνη, είναι πράγματα που δεν αντέχει ένας Καρκίνος.

Όταν απογοητεύεται δίνει δεύτερες ευκαιρίες γεμάτος υποψίες, περιμένοντας να τον ξαναπροδώσουν.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι πιστεύουν πως δεν είναι δική τους δουλειά το να “φτιάξουν” τους άλλους. Αν τον βλάψεις, θα ελπίσει πως αυτή η εμπειρία θα σε ωριμάσει. Ωστόσο, μην περιμένεις πως θα αφιερώσει χρόνο από τη ζωή του για να φτιάξει τη δική σου.

Ένας Αιγόκερως ξέρει πολύ καλά πως αν δώσει δεύτερη ευκαιρία, το πιο πιθανό είναι πως θα την “πατήσει” ακόμα μια φορά. Στο άτομο, λοιπόν, που τον πρόδωσε, θα ευχηθεί τα καλύτερα, αλλά θα το κρατήσει μακριά του.

Λέων

Οι Λέοντες είναι αισιόδοξοι και καλοί, αλλά δε δίνουν πολλές δεύτερες ευκαιρίες. Πιστεύουν πως όταν ένας άνθρωπος δείχνει τον πραγματικό του εαυτό, πρέπει να τον πιστέψεις. Έτσι, όταν κάποιος τον πληγώνει, θεωρεί δεδομένο πως θα πρέπει να τον βγάλει από τη ζωή του.

Παρθένος

Οι Παρθένοι έχουν μια ξεκάθαρη εικόνα για το τι θέλουν από έναν σύντροφο ή φίλο. Όταν λοιπόν κάποιο άτομο στη ζωή τους τους πληγώσει δε θέλουν καμία επαφή. Θεωρούν την υπόθεση τελειωμένη. Δεν υπάρχουν δεύτερες ευκαιρίες και προσπάθειες. Τέλος.

Οι Παρθένοι έχουν κρίση και τη χρησιμοποιούν πάντα. Νιώθουν υπεύθυνοι για τους ίδιους και όχι για κάθε άνθρωπο εκεί έξω που χρειάζεται φιξάρισμα. Έχεις μια ευκαιρία για να μείνεις στη ζωή τους. Μόνο μια.

Πηγή: Your Tango
featured image: Thought Catalog