Για μερικούς, η εργασία τους είναι απλά ένα μέσο βιοπορισμού. Ναι μεν τους αρέσει αλλά χωρίς αυτό να σημαίνει πως εάν κέρδιζαν το τζόκερ δεν θα την παρατούσαν το επόμενο λεπτό. Και εάν αναρωτιέσαι ”μα καλά, ποιος είναι αυτός που εάν κέρδιζε το τζόκερ θα συνέχιζε τη δουλειά του;”, μάθε πως υπάρχουν τέσσερα ζώδια που απλά ζουν για να δουλεύουν. Είναι τόσο εργασιομανείς που δεν βάζουν πάνω από τη δουλειά τους τίποτα και κανέναν.  Ποια είναι λοιπόν αυτά τα ζώδια;

Κριός: Δεν σταματά ποτέ να αποδεικνύει τις δυνατότητές του

Τίποτα δεν παρακινεί έναν Κριό περισσότερο από το να κερδίζει κάτι. Είτε μιλάμε για ένα επιτραπέζιο παιχνίδι, είτε για κάτι στην εργασία του, αγωνίζεται πάντα μέχρι το τέλος. Κυβερνάται άλλωστε από τον Άρη, τον πλανήτη του θάρρους.  Είναι τόσο ανταγωνιστικός που δεν υπάρχει περίπτωση να μην κάνει τα πάντα για να βγει πρώτος. Αυτό το χαρακτηριστικό του τον κάνει να είναι τόσο βαθιά προσανατολισμένος στην καριέρα του.

Παρθένος: Θέλει να είναι παραγωγικός και επιτυχημένος

Τα περισσότερα στερεότυπα για τον Παρθένο είναι αλήθεια. Είναι προσηλωμένος, σχεδόν εμμονικά, στον στόχο του, και ξέρει πως να επιτύχει ό,τι θέλει. Βασίζεται πάντα στη λογική του και έχει πλάνο. Για αυτό κάτι που εσένα σου φαίνεται ακατόρθωτο, για αυτόν δεν είναι. Αρκεί μόνο να το επεξεργαστεί και μετά είναι έτοιμος να βάλει μπροστά το καλά μελετημένο σχέδιό του. Αυτό που επίσης τον βοηθά να επιτύχει τους στόχους του είναι το πόσο μισεί να χάνει.

Αιγόκερως: Κάνει πάντα μεγάλα όνειρα

Αυτό το ζώδιο δεν θέλει απλά να έχει μια καλή καριέρα. Ή να τον θεωρούν κάποιοι μόνο επιτυχημένο. Θέλει να είναι ο καλύτερος στον τομέα του. Εάν είναι αθλητής ονειρεύεται μόνο ο χρυσό μετάλλιο. Εάν είναι ηθοποιός θέλει το Όσκαρ. Νομίζω κατάλαβες χωρίς περαιτέρω εξήγηση. Θέλει απλά να σπάσει κάθε ρεκόρ. Και δεν ανταγωνίζεται απλώς όλους τους άλλους. Ανταγωνίζεται τον ίδιο του τον εαυτό.

Υδροχόος: Θέλει να χτίσει τη δική του αυτοκρατορία

Ένας Υδροχόος έχει στο μυαλό του μόνο έναν στόχο για την καριέρα του. Να μην ξεχάσει ποτέ, κανείς, το όνομά του. Και δεν θα σταματήσει να προσπαθεί μέχρι να το επιτύχει, ακόμα και εάν χρειαστεί να παραβιάσει νόμους και κανόνες. Οι Υδροχόοι έχουν στόχους που οι άλλοι δεν μπορούν καν να φανταστούν. Για αυτό και συνήθως δεν τους εξομολογείται. Θα μπορούσε εύκολα να δημιουργήσει ένα κίνημα και να έχει εκατομμύρια ακολούθους.

featured photo: @Anna_Ostanina