Τρία ζώδια που θα σε χωρίσουν ενώ δεν είχες καταλάβει τίποτα

Τρία ζώδια που θα σε χωρίσουν ενώ δεν είχες καταλάβει τίποτα

Είναι πολύ πιθανό να έχει συμβεί και σε εσένα. Είσαι σε μια σχέση, χωρίς να έχει σημασία η χρονική διάρκεια, και εκεί που πιστεύεις ότι κυλάνε ομαλά και είσαι τρισευτυχισμένη, ξαφνικά σε χωρίζει. Και εσύ μένεις άφωνη να αναρωτιέσαι τι πήγε στραβά. Και το κυριότερο, πως γίνεται να μην είχες καταλάβει τίποτα;

Παρακάτω θα δεις τα τρία ζώδια που είναι πολύ πιθανό να σε χωρίσουν, τι στιγμή που για εσένα ήταν όλα ρόδινα.

Κριός: Όσο γρήγορα ερωτεύεται, τόσο γρήγορα του περνάει

Όταν ένας Κριός σε ερωτεύεται δεν θα αργήσεις να το καταλάβεις. Κυνηγάει κάθε εκατοστό της ύπαρξής σου, αποφασισμένος να σε κάνει δική του. Είναι σαν ανεμοστρόβιλος, δεν ξέρεις από που σου έρχεται.

Όμως μόλις εξαφανιστεί όλη αυτή η συναρπαστική περίοδος και αντικατασταθεί από μια ήρεμη, σταθερή σχέση, ο Κριός μπορεί να βαρεθεί. Ζει για το δράμα και την ένταση. Εάν δεν το λαμβάνει από εσένα θα εγκαταλείψει τη σχέση χωρίς δισταγμό. Θα φύγει από δίπλα σου τόσο ξαφνικά όσο εμφανίστηκε. Δεν θα έχεις καν το χρόνο να τον δεις.

Υδροχόος: Το ένα λεπτό είναι εκεί δίπλα σου, και το επόμενο;

Ο Υδροχόος καταρχάς έχει έναν τεράστιο φόβο δέσμευσης. Φοβάται τόσο πολύ τις σοβαρές σχέσεις που είναι απορίας άξιο το πως σε έχεις χωρίσει ένας Υδροχόος. Αφού για να χωρίσεις πρέπει πρώτα να έχεις σχέση.  Ωστόσο, όταν αποφασίσει να τερματίσει τη σχέση του, το κάνει όσο πιο γρήγορα γίνεται και με όσο το δυνατόν λιγότερη προσπάθεια.

Το θέμα είναι, ότι δεν είναι απίθανο μέσα του να αντιμετωπίζει οδυνηρά συναισθήματα. Και συνήθως εξαφανίζεται για αυτόν ακριβώς το λόγο. Δεν μπορεί να καταρρεύσει μπροστά σου. Έτσι είναι πολύ πιθανό να σε χωρίσει με sms ή με ένα απλό σημείωμα αφού δεν μπορεί να αντέξει τις συναισθηματικές καταστάσεις.

Αιγόκερως: Απλά του τελείωσε. Τι άλλο θες να σου πει;

Οι Αιγόκεροι βλέπουν τα συναισθήματα από πολύ λογική σκοπιά. Είναι επίσης ένα από τα πιο απαισιόδοξα ζώδια. Για να είναι σε σχέση μαζί σου σημαίνει ότι το θέλει πραγματικά. Όταν όμως αρχίσει να έχεις δεύτερες σκέψεις δεν θα το σκεφτεί περαιτέρω. Εάν η σχέση του είναι κάτι λιγότερο από το τέλειο, δεν έχει κανένα πρόβλημα να φύγει. Δεν του χρειάζεται καθόλου χρόνος για να πάρει αυτήν την απόφαση.

Όχι μόνο θα τελειώσει τη σχέση από το πουθενά, αλλά δεν θα αποκαλύψει κιόλας τους λόγους. Θα σας πει ότι η σχέση σας δεν λειτουργεί όπως ακριβώς θα ήθελε και θα φύγει. Και θα αφήσει εσένα να ξεκαθαρίσεις το χάος.

featured photo: @nina_p_v
0 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.