Υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που δεν τα πάνε καλά με τις ευθύνες που φέρνει μαζί της η ενηλικίωση. Έτσι περνάνε το μεγαλύτερο μέρος της ενήλικης ζωής τους ζώντας ως παιδιά. Κουβαλάνε για πάντα μαζί τους αυτήν την ανεμελιά και την παιδικότητα. Υπάρχουν τέσσερα ζώδια λοιπόν που είναι χαρακτηριστικά παραδείγματα τέτοιων ανθρώπων. Και εδώ θα δεις ποια είναι αυτά.

Κριός: Έχουν πάντα την πιο φωτεινή και αισιόδοξη ματιά

Ο Κριός μπορεί δίκαια να θεωρηθεί ως το παιδί του ζωδιακού κύκλου, ίσως επειδή είναι και το πρώτο κατά σειρά ζώδιο. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν έχει την εμπειρία ή τη λογική που χρειάζεται στις περισσότερες καταστάσεις. Στην πραγματικότητα, αρνείται να ξεχάσει αυτό που πιστεύαμε στην παιδική μας ηλικία. Το ότι ο κόσμος είναι απίστευτα μαγικός. Ζει την ημέρα του σαν να είναι η πρώτη αλλά και η τελευταία της ζωής του.

Καρκίνος: Γλυκός και ευαίσθητος σαν ένα μικρό παιδί

Θυμάσαι πόσο συμπαθητικό και ευαίσθητο παιδάκι ήσουν; Ο καρκίνος σίγουρα θυμάται. Ανεξάρτητα από το πόσο σκληρή ή δύσκολη είναι η ζωή του, αφήνει πάντα χώρο για τη χαρά μέσα σε αυτήν. Σε όποια ηλικία και εάν είναι, οι περισσότεροι που τον γνωρίζουν καλά τον θεωρούν αξιολάτρευτο.

Λέων: Έχει όλη την αυτοπεποίθηση ενός μικρού παιδιού

Όταν ήμασταν μικροί είχαμε όλη την αυτοπεποίθηση και το θάρρος να δημιουργούμε και να εκφραζόμαστε. Καθώς μεγαλώναμε όμως αρχίσαμε να ανησυχούμε για τους άλλους και για την κριτική τους. Ωστόσο, ένας Λέων δεν θα χάσει ποτέ την καλλιτεχνική του φύση και το να απολαμβάνει να δημιουργεί, όπως όταν ήταν παιδί.

Ιχθύς: Νοσταλγεί την παιδική του ηλικία

Τα παιδιά μπορούν να κάνουν οποιαδήποτε κατάσταση να δείχνει διασκεδαστική. Αυτό κάνουν και οι Ιχθείς, αλλά σε όλη τη διάρκεια της ζωής τους. Δεν χάνουν ποτέ την ικανότητά τους να απολαμβάνουν τη ζωή. Έχουν πάντα στο μυαλό τους ένα φανταστικό μέρος στο οποίο επιστρέφουν όταν θέλουν να ξεφύγουν από τη μονοτονία και τη ρουτίνα της πραγματικότητας.

featured photo: @mysoul