Το φλερτ είναι ζωή και τα παρακάτω ζώδια το χρησιμοποιούν καθημερινά, οριακά χωρίς να μπορούν να το ελέγξουν.

Λέων

Οι Λέοντες είναι οι masters του φλερτ. Δε βασίζονται σε κόλπα και ατάκες, παρά μόνο στη γοητεία τους. Είναι φιλικοί σχεδόν με όλους, αλλά με λίγο eye contact και παιχνίδι μπορούν να κάνουν τον καθένα να πιστεύει πως τον φλερτάρουν.

Ο Λέων φλερτάρει χωρίς να προσπαθεί πολύ και χωρίς να καταλήγει creepy. Δίνει στον άλλο ατελείωτη προσοχή και με την αυτοπεποίθησή του γίνεται πολύ ελκυστικός.

Σκορπιός

Είναι δύσκολο να αντισταθεί κανείς σε έναν Σκορπιό όταν φλερτάρει. Είναι εξαιρετικά ελκυστικός, σεξουαλικός και μυστηριώδης. Δεν αποκαλύπτει πολλά στο άτομο που φλερτάρει, τον αφήνει να θέλει περισσότερα. Είναι δυνατό, έντονος και χρησιμοποιεί όλες τις τεχνικές φλερτ αβίαστα.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι είναι αστείοι και ξέρουν πότε να πουν το κάθε πράγμα. Είναι από τα ζώδια που είναι flirty και πολλές φορές δεν το αντιλαμβάνονται καν. Ενδιαφέρονται για ανθρώπους αυθεντικά, και αυτό το ενδιαφέρον μαγνητίζει τους άλλους. Πάντα έχουν κάτι καλό να πουν σε κάποιον και έτσι τα κομπλιμέντα τους αντιμετωπίζονται ως φλερτ.

Κριός

Οι Κριοί φλερτάρουν πολύ και έντονα. Είναι διασκεδαστικοί, περιπετειώδεις και ζωντανοί. Όλοι θέλουν να κάνουν παρέα μαζί τους και για αυτό είναι τόσο δημοφιλείς στον κοινωνικό κύκλο τους. Είναι έντονοι, σίγουροι, τολμηροί και δεν έχουν κανένα πρόβλημα να κάνουν την πρώτη κίνηση. Αντιμετωπίζουν το φλερτ σαν παιχνίδι και δεν υπεραναλύουν τα πράγματα.

Τοξότης

Είναι γνωστό πως οι Τοξότες λατρεύουν να γνωρίζουν καινούργιους ανθρώπους, να πηγαίνουν σε νέα μέρη και να γεμίζουν τη ζωή τους με εμπειρίες. Στο φλερτ παίρνουν τον χρόνο τους. Θα μαγειρέψουν για το άτομο που φλερτάρουν, θα του ζωγραφίσουν και γενικά θα βάλουν σκέψη στην κατάσταση. Αν ένας Τοξότης σε πάρει τηλέφωνο να δει τι κάνεις, να ξέρεις πως σε φλερτάρει.

Ζυγό

Οι Ζυγοί είναι φιλικοί, γοητευτικοί και κοινωνικοί και αρκετά διακριτικοί όταν φλερτάρουν. Χαμογελούν πολύ, παίζουν με τα ρούχα και τα μαλλιά τους και είναι οι πρώτοι που θα κάνουν σχόλιο στο άτομο που τους αρέσει στα social media. Έχουν χιούμορ και ξέρουν πως αυτό είναι η γοητεία τους και έτσι το χρησιμοποιούν για να γίνουν ελκυστικοί.

featured image: yourtango.com