Η περίοδοι που ο Ερμής είναι ανάδρομος φέρνουν διάφορες παλιές σχέσεις και πρώην στο προσκήνιο. Το αν θα ασχοληθεί κανείς και θα δώσει ευκαιρίες είναι καθαρά προσωπικό ζήτημα. Ωστόσο, υπάρχουν κάποια ζώδια που είναι πιο επιρρεπή στο να επανασυνδέονται με πρώην.

Ιχθύες: οι ιδεαλιστές

Οι Ιχθύες είναι ιδεαλιστές, και αυτό σημαίνει πως θα επιστρέψουν σε μια σχέση που δε λειτούργησε. Πάντα καταλαβαίνουν πότε ένας πρώην τους σκέφτεται και δίνουν δεύτερες ευκαιρίες. Εύκολα μπορούν να ξανανιώσουν το ίδιο πάθος για έναν πρώην σύντροφο γιατί αντιλαμβάνονται τα vibes και είναι άτομα που δε σταματούν να ονειρεύονται και να ελπίζουν ποτέ. Επίσης, εύκολα μπορούν να είναι εκείνη που θα αναμοχλεύσουν την κατάσταση και θα κάνουν την πρώτη κίνηση για επανασύνδεση.

Καρκίνος: η ρομαντική καρδιά

Ο Καρκίνος επενδύει πολύ στις σχέσεις του. Ναι, θα επέστρεφε σε έναν πρώην γιατί κατά πάσα πιθανότητα τον νοιάζεται ακόμα και τον ενδιαφέρει να λειτουργήσει αυτό μεταξύ τους. Ακόμα κι αν είχε πληγωθεί στο παρελθόν. Αυτό το ζώδιο είναι επιρρεπές στη νοσταλγία και πολύ συναισθηματικό. Αυτά τα συναισθήματα το κάνουν να νιώθει πως ίσως η κατάσταση δεν είχε τελειώσει και αξίζει να δώσει άλλη μια ευκαιρία. Είναι πολύ πιθανό, ωστόσο, να λήξει τη σχέση και πάλι, πολύ σύντομα, αν καταλάβει πως μάλλον δε θα οδηγήσει πουθενά.

Ζυγός: ο αναζητητής της ισορροπίας

Ο Ζυγός αποζητά τη σταθερότητα και το να επιστρέφει σε παλιές σχέσεις τον βοηθά να νιώθει ισορροπημένος. Ο Ζυγός τείνει να μην αφήνει ποτέ πραγματικά πίσω μια σχέση, ώστε να έχει πάντα κάτι για να επιστρέφει. Είναι ρομαντικός, δίνει ευκαιρίες σε παλιές ιστορίες, αλλά είναι και πολύ πιθανό να τις ξαναλήξει με μεγάλη ευκολία. Πάντως πρόκειται για ένα ζώδιο που δεν κρατάει κακίες και συγχωρεί. Δε μετανιώνει για καμία σχέση που έχει κάνει.

featured image: Elite Daily