Το φλερτ πρέπει να έρχεται φυσικά, αλλά από κάποιο σημείο και μετά είναι και τέχνη. ¨Η έμφυτο ταλέντο. Ή εκπαίδευση. Ή γονιδιακό ζήτημα.

Οι φίλοι μπορεί να μας βομβαρδίζουν με συμβουλές που υποτίθεται ότι πρέπει να θυμόμαστε. “Πρέπει να είσαι λίγο πιο χαλαρ@”. “Να χαμογελάς λίγο πιο συχνά”.

Πολλοί από εμάς απλά δεν έχουμε αυτή την ικανότητα και νιώθουμε χαμένοι όταν βλέπουμε άλλους να φλερτάρουν. Πώς το καταφέρνετε ρε παιδιά;

Αιγόκερως

Δεν είναι ότι δεν είστε έξυπνοι και πνευματώδεις ή ότι δεν ξέρετε πώς να συζητήσετε με κάποιον. Είστε, χωρίς αμφιβολία, αλλά δεν φαίνεται να βρίσκετε τις σωστές λέξεις όταν είστε πρόσωπο με πρόσωπο με εκείνον που σας ενδιαφέρει. Είστε διστακτικοί και επιφυλακτικοί και θα πρέπει πρώτα να σας δείξε το ενδιαφέρον του ο άλλος. Είστε και λίγο σνομπ μεταξύ μας.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι είναι πολύ κακοί στο φλερτ και το γνωρίζουν καλά. Αν ενδιαφέρονται για σένα, θα σε βομβαρδίσουν με άπειρες ερωτήσεις. Όταν ένας Υδροχόος προσπαθεί να φλερτάρει, γίνεται υπερβολικός και συχνά το παρακάνει με τα πολλαπλά θέματα συζήτησης που ανοίγει. Οι Υδροχόοι μιλάνε για πράγματα που κανείς δεν έχει ακούσει ποτέ και δεν καταλαβαίνουν γιατί οι άνθρωποι δεν τους καταλαβαίνουν. Είναι παρορμητικοί και απροσδόκητα απρόβλεπτοι σε όλα. Δεν το αντέχουν εύκολα οι άλλοι αυτό, ε.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι είναι συναισθηματικοί άνθρωποι και αυτό φαίνεται στο φλερτ τους. Εμφανίζονται είτε πολύ γοητευτικοί είτε πολύ προσεκτικοί όταν φλερτάρουν με κάποιον. Είναι ο τύπος των ντροπαλών ανθρώπων που θα σε περιμένουν να ξεκινήσετε τη συζήτηση. Επίσης χρειάζεται μια αιωνιότητα και πέντε μέρες για να αρχίσουν να φλερτάρουν.

Ταύρος

Όταν πρόκειται για φλερτ, ο Ταύρος είναι παραδοσιακός. Αντί να πλησιάσει κατευθείαν το άτομο που του αρέσει, αφήνει απλά σημάδια. Κουραστικό. Ακόμα κι όταν φλερτάρει, το κάνει τόσο υπερβολικά που κάνει τον άλλον να νιώθει άβολα.