Αν ζεις για τα ταξίδια και είσαι γνωστή ως το “travel freak” της παρέας σου, θα βρεις την κατάλληλη παρέα σε αυτά τα τέσσερα ζώδια. Μπορεί να είναι διαφορετικές προσωπικότητες, αλλά έχουν ένα κοινό στοιχείο: Ζουν για να γνωρίσουν τον κόσμο. Όλο.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Ως το πιο εκκεντρικό ζώδιο, ο Υδροχόος δεν ικανοποιείται αν δεν κάνει συνεχώς νέα πράγματα. Αυτό το ζώδιο του αέρα δεν ξέρει πώς να δει τη ζωή “χαλαρά”. Θέλει να βιώνει καινούργιες εμπειρίες και έχει ανάγκη να ταξιδεύει συνεχώς. Σε προειδοποιούμε: Αν ταξιδέψεις με έναν Υδροχόο, μην περιμένεις να χαλαρώνετε μαζί σε ένα καλό -ίσως και πολυτελές- ξενοδοχείο. Αυτά τα πλάσματα του ανθρωπισμού θέλουν να δουν τον κόσμο, όχι το lobby μιας αλυσίδας ξενοδοχείου. Όσοι έχουν γεννηθεί κάτω από αυτό το ζώδιο είναι παρορμητικοί, ξεχνάνε τα προγράμματα και ταξιδεύουν όπου τους βγάλει ο άνεμος.

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Οι Υδροχόοι μπορεί να είναι αυθόρμητοι, αλλά οι Κριοί είναι πολύ περισσότερο. Αυτό το ζώδιο της φωτιάς είναι απρόσεκτο σε σημείο απροσεξίας. Ωστόσο, αν θες στα ταξίδια σου να χάνεσαι στη στιγμή, τότε να επιλέξεις έναν Κριό για παρέα. Οι Κριοί είναι πηγές ενέργειας, φορτισμένες με αδρεναλίνη και αστερόσκονη. Θέλουν να δουν τα πάντα και να κάνουν τα πάντα και αν έχουν παρέα, είναι ακόμα πιο ευτυχισμένοι. Το ιδανικό ταξίδι τους περιλαμβάνει πολύ περπάτημα, hiking και καθόλου ύπνου. Αν είσαι ΟΚ με όλα αυτά, γύρισε τον κόσμο με έναν Κριό.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Κανείς δε μπορεί να πλησιάσει τη λατρεία του Τοξότη για εξερεύνηση. Αυτό το ζώδιο είναι ο εκπρόσωπος της περιπέτειας, και ακόμα και αν δεν είναι οι κατάλληλοι σύντροφοι για μια “τυπική”, μέση σχέση, είναι τέλειοι για μια σχέση που βασίζεται στην αγάπη για τα ταξίδια. Ο Τοξότης είναι ακούραστα αισιόδοξος και έχει πλαστεί για να εξερευνά, να βιώνει νέες εμπειρίες, για να συναντά νέους ανθρώπους και κουλτούρας και να δοκιμάζει νέες γεύσεις. Αν είσαι φαν των ταξιδιών που περιλαμβάνουν πολυτέλεια, δε θα τον αντέξεις. Ξέχνα τα σπα και το lux, μαζί του το ταξίδι είναι περιπέτεια, και κυρίως προτεραιότητα.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Σε αντίθεση με τα άλλα τρία ζώδια, οι Αιγόκεροι δεν είναι παρορμητικοί άνθρωποι. Είναι πραγματιστές και λειτουργούν άριστα όταν υπάρχει πρόγραμμα. Αυτός είναι και ο λόγος που είναι εξαιρετικοί travel buddies. Οι Αιγόκεροι είναι αφοσιωμένοι στη δουλειά τους και θέλουν να κερδίζουν χρήματα, τα οποία προσέχουν πολύ πού θα ξοδέψουν. Οι διακοπές είναι ένας τρόπος για να φροντίσουν τον εαυτό τους και το να τις οργανώνουν είναι το ίδιο απολαυστικό για εκείνους. Αν θες να ταξιδέψεις χωρίς να προκύψει το παραμικρό λάθος ή άβολες καταστάσεις, επίλεξε έναν Αιγόκερω.

featured image: elitedaily.com