Κάποια ζώδια περιμένουν πώς και πώς να ερωτευτούν και να δεσμευθούν με ένα άτομο που να τα αγαπά. Ναι, Καρκίνοι και Ζυγοί, για εσάς μιλάμε. Κάποια άλλα ζώδια από την άλλη είναι τόσο απασχολημένα με όσα τα παθιάζουν, που οι σχέσεις είναι το τελευταίο πράγμα που τα απασχολεί.

Διάβασε παρακάτω ποια είναι τα ζώδια που ανήκουν στη δεύτερη κατηγορία.

Παρθένος

Τους Παρθένους δεν τους απασχολούν πολλά πράγματα, συμπεριλαμβανομένου και του dating. Γιατί; Είναι περισσότερο επικεντρωμένοι στο να είναι οι καλύτεροι της ομάδας τους, οι καλλιτέχνες με τον latte στο γραφείο, ή οτιδήποτε έχουν βάλει στόχο να είναι οι καλύτεροι σε αυτό τέλος πάντων. Πέραν αυτού, δυσκολεύονται να εκφράσουν τα συναισθήματά τους. Είναι εξαιρετικά δύσκολο αυτό για τους Παρθένους και έτσι τείνουν να μη δαπανούν χρόνο στα ζυγίζουν τα “ρίσκα” του να ερωτευτούν. Απλά αδιαφορούν για το όλο concept.

Τοξότης

ΟΚ, πάντα οι Τοξότες κουβαλούν την ταμπέλα των “θεμάτων με τη δέσμευση”, ακριβώς όπως και οι Δίδυμοι. Ωστόσο δεν αδιαφορούν απλά για τα ερωτικά επειδή φοβούνται όλη αυτή την προσπάθεια και τις θυσίες που απαιτεί μια σχέση. Ο πραγματικός λόγος είναι ότι έχουν τόση δίψα για ζωή. Γιατί λοιπόν να περάσουν τις μέρες τους σε movie dates όταν μπορούν να οργανώσουν το επόμενο ταξίδι τους; Ή να περάσουν όλο το καλοκαίρι “κρυμένοι” σε κάποιο νησί;

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι δεν ασχολούνται με τις σχέσεις, γιατί συνεχώς παλεύουν να κάνουν τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος. Οι σχέσεις τους μετατρέπουν σε αδρανείς πολίτες, ενώ εκείνοι θέλουν να ασχοληθούν με εκλογές, αποτελέσματα, και περιβαλλοντικά ζητήματα. Πιο εύκολα θα τους κάνεις να σου αναλύσουν γιατί ο καπιταλισμός είναι η αιτία για όλα τα δεινά, παρά θα τους κάνεις να σκεφτούν σοβαρά το ενδεχόμενο μιας σχέσης.

Διάβασε ακόμα:

Για αυτά τα 3 ζώδια η συναισθηματική οικειότητα είναι η νούμερο ένα προτεραιότητα σε μια σχέση

featured image: elitedaily.com