Καθένα από τα 12 ζώδια εκφράζει την επιθυμία του για προσοχή και αναγνώριση με διαφορετικούς τρόπους. Όλοι έχουν ανάγκη από λίγη προσοχή, είτε είσαι ένας ντροπαλός Καρκίνος είτε ένας εξαιρετικά εξωστρεφής Τοξότης. Υπάρχουν όμως τρία ζώδια που, για τους δικούς τους λόγους, έχουν μεγαλύτερη ανάγκη για αναγνώριση. Λατρεύουν όσο τίποτα άλλο να είναι το επίκεντρο της προσοχής των άλλων. Ποια είναι αυτά τα ζώδια λοιπόν;

Κριός

Ως το πρώτο σημάδι του ζωδιακού κύκλου του αρέσει να ηγείται και να έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Ο Κριός καθοδηγείται από τους στόχους του και θέλει να αναγνωριστεί για όλα αυτά τα πράγματα που έχει επιτύχει. Λόγω της ανυπόμονης φύσης τους είναι συχνά ο πρώτος που κάνει νέα πράγματα. Ο ενθουσιασμός του είναι πάντα υπέρμετρος και κάνει και τους άλλους να ενθουσιάζονται. Βέβαια, τείνει να είναι αρκετά ανταγωνιστικός. Θέλει πάντα να κερδίζει και αυτό που αγαπάει πιο πολύ είναι να κερδίζει το θαυμασμό των άλλων. Εάν λοιπόν θέλεις να κολακεύσεις έναν Κριό, φρόντισε να μην ξεχνάς να του επισημαίνεις το πόσο σε εμπνέει.

Δίδυμοι

Ο Δίδυμος λατρεύει να αναγνωρίζεται για τις πρωτότυπες σκέψεις και ιδέες του, καθώς και για την ικανότητά του να αναλαμβάνει οποιοδήποτε project. Η επιθυμία του είναι να είναι μαθητής της ζωής και δεν σταματάει ποτέ να μαθαίνει νέα πράγματα. Τον χαρακτηρίζει επίσης μια μεταβλητότητα. Ακούει όλες τις απόψεις, βλέπει όλες τις προοπτικές και δεν επιμένει μόνο στη δική του. Αυτό που αναζητά είναι να βρίσκεται στο κέντρο συζητήσεων, να συνομιλεί με όλους, και να τον ακούν προσεκτικά.

Λέων

Ο Λέων τείνει να λάμπει και αυτή η λάμψη του είναι που προσελκύει τους ανθρώπους στη ζωή του. Απαιτεί αναγνώριση από τα αγαπημένα του πρόσωπα για τη δημιουργικότητά του, την αισιοδοξία και τη γενναιοδωρία του. Θέλει να τον παρατηρείς και να τον προσέχεις. Είτε μιλάει για κάτι σημαντικό είτε σου δείχνει το νέο του χτένισμα. Θέλει να έχει πάντα το προβάδισμα σε ότι κάνει και να μην χάνει ποτέ τον έλεγχο. Για αυτόν, η αίσθηση πως τον εκτιμούν είναι αναγκαία. Πες σε έναν Λέων πόσο περήφανος είσαι για αυτόν, και θα του φτιάξεις αυτόματα όλη την ημέρα.

featured photo: @kim.schaffer