Ένας από τους πιο παλιούς κανόνες για έναν πετυχημένο γάμο είναι ότι το ζευγάρι δεν πρέπει ποτέ να πηγαίνει για ύπνο θυμωμένο. Αυτό σημαίνει πως η καλύτερη στρατηγική είναι να επιλύσεις ένα ζήτημα επί τόπου αντί να αφήσεις τη δυσαρέσκεια να βγει ξανά στην επιφάνεια την επόμενη μέρα.

Αλλά τι γίνεται όταν ο ύπνος είναι κάτι σαν χόμπι για μερικά άτομα και μπορούν να κοιμηθούν ανά πάσα ώρα και στιγμή; Εδώ θα δεις τα ζώδια που τα παίρνει ο ύπνος οπουδήποτε και συχνά το κάνουν κατά τη διάρκεια ή μετά από ένας καυγά με τ@ σύντροφό τους.

Ταύρος

Αν και είναι αρκετά επίμονος ο Ταύρος δεν εκφράζει πάντα τις προθέσεις του. Ο στωικός Ταύρος είναι πιθανό να είναι ένας σιωπηλός θεατής στη διαμάχη του μαζί σου. Μόλις νιώσει συναισθηματικά καταβεβλημένος, είναι πιθανό να αποκοιμηθεί και να ξυπνήσει ελαφρώς πιο γκρινιάρης.

Καρκίνος

Θα υποθέσει κανείς ότι αυτό είναι ένα ζώδιο που αγαπά να μαλώνει, αλλά ενώ το κάνει, νιώθουν επίσης ενσυναίσθηση προς τον σύντροφό του. Εάν είσαι ερωτευμέν@ με έναν Καρκίνο, τότε πιθανότατα ξέρεις ότι οι παθητικές – επιθετικές του τάσεις τον εξουδετερώνουν. Ως εκ τούτου, κοιμάται στη μέση ενός καυγά μόνο και μόνο για να εκνευρίσει τον σύντροφό του και να ξαναρχίσει τη διαμάχη την επόμενη μέρα.

Παρθένος

Συχνά θεωρείται συναισθηματικά αποστασιοποιημένος. Ένας Παρθένος συχνά φοβάται να χάσει το πρόγραμμά του ή να καθυστερήσει στο πλάνο της ημέρας του. Έτσι, ανεξάρτητα από το αν θέλει να έχει έναν καυγά ή μια συνεχιζόμενη λογομαχία, θα κοιμηθεί αμέσως σε μια προκαθορισμένη ώρα, χωρίς να ενδιαφέρεται ελάχιστα για την ανάγκη σου να μιλήσετε.

Ζυγός

Ο Ζυγός έχει χαρακτήρα μη συγκρουσιακό. Ενώ μπορείς να βασιστείς σε αυτόν ότι δεν θα επεκτείνει ποτέ μια διαφωνία με αβάσιμες κατηγορίες, μπορείς επίσης να βασιστείς σε αυτό το ζώδιο να κάνει ό,τι θέλει χωρίς να σε συμβουλευτεί. Είναι πολύ πιθανό να κοιμηθεί τόσο κατά τη διάρκεια μιας ταινίας όσο επίσης κατά τη διάρκεια ενός φρικτού καυγά.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Τα 3 ζώδια του νερού: τι μας διδάσκουν και πώς λειτουργούν με τα άλλα στοιχεία