Έχεις σκεφτεί τι θα ήταν αυτό που θα σε έκανε να καταλήξεις πίσω από τα κάγκελα της φυλακής; Ποια παράνομη πράξη θα σε έφερνε αντιμέτωπο με τη δικαιοσύνη; Σε περίπτωση που αυτή η σκέψη έχει περάσει και από το δικό σου μυαλό εδώ θα δεις για ποιο λόγο θα κατέληγες στη φυλακή, σύμφωνα με το ζώδιό σου.

Κριός

Κριέ, υπάρχουν πολλές πιθανότητες να βρεθείς στη φυλακή επειδή είσαι πληρωμένος δολοφόνος. Δεν ξέρουμε ποιος σε πλήρωσε και ποιον σκότωσες αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως όσο έξυπνος και εάν θεωρείσαι, δεν θα γλιτώσεις τη φυλάκιση.

Ταύρος

Θα πήγαινες σίγουρα στη φυλακή για ξέπλυμα χρήματος. Η αποφασιστικότητά και η απληστία σου θα συνεργαστούν αρμονικά για να σε κάνουν πολύ επιτυχημένο. Αλλά αυτό θα είναι και το βήμα προς τη σύλληψή σου.

Δίδυμοι

Ένας Δίδυμος θα πήγαινε στη φυλακή για κάποια απάτη. Θα μπορούσε εύκολα να κλέψει την ταυτότητα κάποιου ή να εξαπατήσει ανθρώπους που τον εμπιστεύτηκαν με κλειστά μάτια.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος όταν θέλει μπορεί να γίνει πολύ επικίνδυνος. Για αυτό και θα πήγαινε στη φυλακή για κάποια δολοφονία. Δεν θα ήταν δύσκολο για την αστυνομία όμως να τον βρει, γιατί θα σκότωνε κάποιον γνωστό του ή συγγενή.

Λέων

Ο Λέων έχει εμμονή με την προσοχή και το δράμα. Θα έκανε ένα έγκλημα μόνο και μόνο για να γίνει γνωστός. Η φήμη των δεκαπέντε λεπτών δημοσιότητας, για αυτόν, αξίζει τη φυλάκιση.

Παρθένος

Ο Παρθένος είναι αδιάκριτος και θέλει πάντα να γνωρίζει τι συμβαίνει στις ζωές των άλλων. Οπότε είναι πολύ πιθανό να κατηγορηθεί για παραβίαση προσωπικών δεδομένων. Το θέμα με τον Παρθένο είναι πως μάλλον θα αθωωνόταν και δεν θα κατέληγε στη φυλακή.

Ζυγός

Πιστεύεις πως για ένα ζώδιο που θεωρείται υπερβολικά δίκαιο δεν υπάρχουν πολλές πιθανότητες να εγκληματήσει. Και όμως, Ζυγοί είναι κάποιοι από τους πιο διεφθαρμένους εγκληματίες. Αυτό που θα κάνει μάλιστα είναι να εισχωρήσει στην αστυνομία ως αστυνομικός αλλά να δουλεύει για τον υπόκοσμο. Σατανικό;

Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι γνωστό πως είναι ένα σαδιστικό ζώδιο. Αυτό όμως που θα τον οδηγούσε στη φυλακή δεν θα ήταν ένας φόνος που ο ίδιος θα είχε διαπράξει. Αλλά ένας φόνος στον οποίο φυσικά ο Σκορπιός θα ήταν ο εγκέφαλος πίσω από την οργάνωσή του.

Τοξότης

Ο Τοξότης δεν θα έφτανε ποτέ στο σημείο να βλάψει κάποιον. Εάν βρισκόταν στη φυλακή θα ήταν πιθανότατα λόγω κάποιας μικρής κλοπής. Επειδή όμως ο Τοξότης είναι πολύ δύσκολο να εντοπιστεί, ίσως και να μην τον έβρισκαν άρα να τη γλίτωνε τη φυλάκιση.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι κρύβονται πίσω από πολύ μεγάλες εγκληματικές ενέργειες και έχουν πάντα το πάνω χέρι. Από μικρές κλοπές, μέχρι δολοφονίες. Βέβαια, ο Αιγόκερως είναι και αυτός που δεν θα αφήσει καμία ευκαιρία για απόδραση να πάει χαμένη.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος είναι τόσο έξυπνος και χαρισματικός που ξεγελάει τους πάντες. Όλοι γοητεύονται και αυτός βρίσκει την ευκαιρία να τους εξαπατήσει. Παρόλα αυτά τα ατοπήματά του δεν είναι μεγάλα αφού συνήθως κατηγορείται για κλοπές και εξαπάτηση οικονομική φύσεως.

Ιχθύς

Ο Ιχθύς είναι ένα σκοτεινό ζώδιο αλλά ποτέ δεν στρέφεται προς τους άλλους, αλλά μόνο προς τον εαυτό του. Λόγω της αυτοκαταστροφικότητάς του  πιθανότατα θα βρεθεί στη φυλακή για μικρά εγκλήματα που σχετίζονται με τα ναρκωτικά.

featured photo: @Mehaniq