Οι it’s complicated καταστάσεις συμβαίνουν και στους καλύτερους από εμάς, αλλά συμβαίνουν σε αυτά τα τρία ζώδια πιο συχνά.

Να γιατί κάθε ένα από τα παρακάτω ζώδια συνεχίζει να καταλήγει σε ακαθόριστες καταστάσεις που μοιάζουν μπερδεμένες και δυσεπίλυτες.

1. Ιχθύες

Οι Ιχθύες συνεχίζουν να καταλήγουν σε τέτοιες καταστάσεις λόγω των ιδεαλιστικών τους τάσεων.

Όταν ο Ιχθύς ενδιαφέρεται για κάποιον, θα τον βάλει σε βάθρο. Θα αγνοήσει όλες τις κόκκινες σημαίες γιατί βλέπει πάντα το καλύτερο στους άλλους. Αυτό οδηγεί τους Ιχθύες να μπαίνουν σε περίπλοκες καταστάσεις, επειδή θέλουν πολύ και βαθιά να ελπίζουν ότι όλο αυτό θα μπορούσε να καταλήξει σε κάτι ωραίο μια μέρα.

Για παράδειγμα, κάποιος μπορεί να πει στους Ιχθύς «Δεν ψάχνω τίποτα σοβαρό αυτή τη στιγμή» και ο Ιχθύς θα ακούσει: «Θέλω κάτι σοβαρό μια μέρα». Τότε οι Ιχθύες θα μείνουν κάπου τριγύρω μέχρι να πληγωθούν.

2. Ζυγός

Οι Ζυγοί συνεχίζουν να καταλήγουν σε καταστάσεις, επειδή δεν θέλουν να χαλαρώσουν οι ίδιοι.

Ενώ ο Ζυγός είναι από τη φύση του ρομαντικός και του είναι εύκολο να ερωτευτεί ένα άλλο άτομο, δεν βιάζεται να μείνει και να δεσμευτεί. Το απόλυτο ζώδιο του αέρα, λατρεύει το dating γιατί θέλει να γνωρίσει όσους περισσότερους τύπους ανθρώπων μπορεί.

Κι όλα αυτά είναι καλά, αρκεί οι Ζυγοί να επικοινωνούν αυτό που έχουν στο κεφάλι τους με τους άλλους. Αν το πετύχουν αυτό θα μπαίνουν κι όλο σε λιγότερο μπερδεμένες υποθέσεις. Θέλουν όμως;

3. Σκορπιός

Ο Σκορπιός συνεχίζει να καταλήγει σε καταστάσεις, επειδή δεν αποκαλύπτει ποτέ πώς αισθάνονται πραγματικά.

Ο Σκορπιός είναι ο πιο μυστικοπαθής και άπιαστος από όλους στον ζωδιακό κύκλο. Προστατεύοντας έντονα την καρδιά του, δεν αποκαλύπτει ποτέ τα αληθινά του συναισθήματα μέχρι να είναι απόλυτα σίγουρος ότι κάποιος δεν θα του ραγίσει την καρδιά και ότι νιώθει κι εκείνος το ίδιο.

Εξαιτίας αυτού, ο Σκορπιός καταλήγει σε καταστάσεις, χωρίς ποτέ να λέει ότι είναι ερωτευμένος, από φόβο μην πληγωθει. Αυτή η προσέγγιση με το ένα πόδι έξω από την πόρτα καταλήγει πάντα να ”σκοτώνει” τον Σκορπιό. Άλλωστε, η ευαλωτότητα είναι απαραίτητη για την αγάπη και τις σχέσεις. Να το πούμε κι αυτό.