Η μόνη σταθερά στη ζωή μας είναι η αλλαγή. Και εάν είσαι από τους ανθρώπους που δεν μπορούν να μείνουν ούτε ένα μήνα χωρίς να αναδιατάξουν τα έπιπλα του υπνοδωματίου τους ή να βάψουν τα μαλλιά τους, ξέρεις πως οι αλλαγές είναι ένας τρόπος ζωής.

Τι γίνεται όμως με αυτούς που αγχώνονται και μόνο στη σκέψη μιας πολύ μικρής αλλαγής; Εδώ θα δεις ποια είναι τα τρία ζώδια που δεν φοβούνται τις αλλαγές, ίσα ίσα τις περιμένουν και όταν έρθουν τις αγκαλιάζουν.

Δίδυμος

Ας είμαστε ειλικρινείς: Ο Δίδυμος δεν αγκαλιάζει απλά τις αλλαγές, αλλά είναι και εθισμένος σε αυτές! Ο Δίδυμος κυβερνάται από τον Ερμή – τον πλανήτη της επικοινωνίας και της έκφρασης – που είναι ο μόνος πλανήτης στην αστρολογία που δεν σχετίζεται με κανένα από τα δυαδικά (ζεστό/κρύο, αρσενικό/θηλυκό, μέρα/νύχτα). Ως ένα αληθινά ελεύθερο πνεύμα, ο Δίδυμος, όπως και ο Ερμής, γλιστράει ανάμεσα στις καταστάσεις, παίρνοντας εύκολα τα χαρακτηριστικά οποιουδήποτε τον περιβάλλει. Ο Δίδυμος αναζητάει πάντα νέες πληροφορίες και βαριέται εύκολα. Για αυτό εάν έχεις μια φίλη που αλλάζει πολύ συχνά δουλειά/μαλλιά/σπίτια, είναι σίγουρα Δίδυμος.

Γιατί να παραμένει ο Δίδυμος κολλημένος άλλωστε σε ένα σημείο όταν υπάρχουν τόσα πολλά εκεί έξω για να δει και να μάθει;

Τοξότης

Όπως ακριβώς και ο Δίδυμος, ο Τοξότης είναι πάντα εν κινήσει. Και για τον Τοξότη, «εν κινήσει» δεν σημαίνει απλώς ότι ασχολείται με το τρέξιμο ως χόμπι. Αυτό το ζώδιο μπορεί να φτάσει στα άκρα με τις αλλαγές. Μπορεί να μετακομίσει σε μια άλλη χώρα χωρίς να το μάθει κανένας και σε λίγο διάστημα να επιστρέψει. Σαν να μην έγινε τίποτα. Κυβερνάται από τον Δία, οπότε νιώθει καλά μόνο όταν αναζητάει νέες γνώσεις. Ένας Τοξότης μπορεί να είναι travel blogger, υποψήφιος Διδάκτωρ σε πανεπιστήμιο ή κριτικός κινηματογράφου. Αν και ο Τοξότης θα μπορούσε να επωφεληθεί από περισσότερη σταθερότητα στην καθημερινή του ζωή, ποτέ δεν λέει όχι σε μια ευκαιρία να μαζέψει τα πράγματά του και να φύγει.

Ο Τοξότης θα εγκατασταθεί εκεί που ξέρει ότι οι περιπέτειες και η γνώση δνε θα εξαντληθεί ποτέ.

Παρθένος

Μπορεί να νιώθεις έκπληξη που βλέπεις τον μεθοδικό και λογικό Παρθένο στη λίστα των ζωδίων που αγαπούν τις αλλαγές, αλλά αυτό το ζώδιο της γης είναι λιγότερο “κολλημένο” σε έναν συγκεκριμένο τρόπο ζωής από ότι τα υπόλοιπα. Όπως ο Δίδυμος και ο Τοξότης, έτσι και ο Παρθένος έχουν μια μεταβλητή ιδιοσυγκρασία, που σημαίνει ότι τελικά, πάνε με το ρεύμα. Φυσικά και προτιμάει να πηγαίνουν όλα όπως ακριβώς τα θέλει, αλλά αν γίνει και μια αλλαγή δεν τρελαίνεται. Θα ακολουθήσει τη ροή των εξελίξεων. Όπως ο Δίδυμος έτσι και ο Παρθένος κυβερνάται από τον Ερμή και είναι πάντα σε μια αναζήτηση για περισσότερη διέγερση και  νέες πληροφορίες.

Αυτό το ζώδιο της γης θα προτιμούσε να μείνει για πάντα εκεί που είναι; Ίσως. Αλλά αν βρει κάτι καλύτερο σε άλλο σημείο δεν φοβάται να δοκιμάσει την αλλαγή!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Υπάρχουν μερικά χαρακτηριστικά που θα τα βρεις μόνο σε έναν Σκορπιό