Η εποχή του Τοξότη έφτασε!

Κριός

Ξεκίνησε τη διαδικασία επούλωσης

Μην προσπαθείς άλλο να σώσεις κάτι που έχει από καιρό “πεθάνει”. Ήρθε η ώρα να αφήσεις πίσω σου ό,τι έχει συμβεί και να πας παρακάτω. Αυτόν τον μήνα θα ξαναπιάσεις δουλειά με τις φιλοδοξίες, τους στόχους και την επαγγελματική σου κατάσταση. Μπορεί όλο αυτό να λειτουργήσει θεραπευτικά αλλά μην το παρακάνεις. Αν και μπορεί να βρίσκεις ενδιαφέρουσες τις συμβουλές από τους στενούς φίλους και την οικογένειά σου, στην πραγματικότητα αυτό που αξίζει είναι να ξεκινήσεις ένα εσωτερικό ταξίδι για να βάλεις τα πράγματα στη σωστή σειρά.

Ταύρος

Η ένταση αυξάνεται

Μια σχέση σε έχει συνεπάρει και κλέβει όλη τη σκέψη και την ενέργειά σου. Οι σκέψεις σου γύρω από αυτή τη σχέση μπορεί να είναι προοδευτικά έντονες και δύσκολο να αποφευχθούν. Μην γίνεσαι εμμονικ@. Σχεδίασε ένα ταξίδι ή βρες έναν άλλον τρόπο να αποσπάσεις το μυαλό σου. Η απόσταση θα σου επιτρέψει να πάρεις τον χρόνο σου, να καθαρίσεις το μυαλό σου και να δημιουργήσεις τον απαραίτητο χώρο που χρειάζεται η σχέση αυτή.

Δίδυμοι

Μοιράσου τα συναισθήματά σου

Ακολουθείς τη ροή μεν αλλά αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή δεν είναι κάτι που πραγματικά θέλεις δε. Ωστόσο, η καταπίεση δεν είναι ποτέ η σωστή απάντηση! Τα συναισθήματά σου είναι μια μορφή πληροφοριών που μπορούν να σου διδάξουν πράγματα για τον εαυτό σου και τον κόσμο. Ανάλαβε την ευθύνη για τις πράξεις σου που σχετίζονται με αυτά. Το να αρνηθείς στον εαυτό σου την έκφραση του πώς νιώθεις πραγματικά μπορεί να οδηγήσει σε περιττή στεναχώρια και λύπη που μπορεί να δημιουργήσει έναν φαύλο κύκλο. Άφησε τον εαυτό σου να μοιραστεί τα συναισθήματά του.

Καρκίνος

Εστίασε στην ευεξία

Είναι εύκολο για σένα να κάνεις τους γύρω σου να αισθάνονται καλά, επειδή η φροντίδα για τους αγαπημένους σου είναι η προεπιλεγμένη ρύθμιση. Αυτός ο μήνας σου ζητά να κάνεις το ίδιο και για τον εαυτό σου! Το άγχος έχει έναν ύπουλο τρόπο να εισχωρεί στο σώμα και στη ζωή μας με τη μορφή των ενοχών. Απλά μια υπενθύμιση: η αξία σου δεν εξαρτάται από τίποτα. Πότε ήταν η τελευταία φορά που έκανες κάτι αποκλειστικά για την ευεξία σου;

Λέων

Θα έρθει η στιγμή

Η απογοήτευση δημιουργείται καθώς συνεχίζεις να βρίσκεις εμπόδια στην εξέλιξη των στόχων σου. Το πρόβλημα δεν βρίσκεται στον προγραμματισμό αλλά στην εκτέλεσή, με αποτέλεσμα να αισθάνεσαι ανήσυχ@. Πολλές έξυπνες ιδέες σε εμπνέουν τον τελευταίο καιρό και η σκέψη να τις μοιραστείς με άτομα που μπορούν να σε βοηθήσουν στα σχέδιά σου είναι σωστή. Άκου τη διαίσθησή σου! Θα έρθει η στιγμή για δράση. Δώσε προτεραιότητα στην υγεία και την ευεξία σου.

Παρθένος

Μία απελπιστικά ρομαντική περίοδος

Η εξερεύνηση του ρομαντισμού είναι κάτι νέο για σένα και εμφανίζονται κρυφοί φόβοι και ανασφάλειες με το να είσαι ευάλωτ@, οικεί@ και στοργικ@ με κάποιον. Η αφοσίωσή σου στη δουλειά  ήταν μια σταθερή διέξοδος για τη δημιουργική σου ενέργεια. Ωστόσο, τώρα που νιώθεις έλξη, ενθουσιασμό και περιέργεια για κάποιον, δέξου την πρόκληση να δεις τη δημιουργική σου ενέργεια ως σεξουαλική ενέργεια. Παρθένε, πάρε την ταλαιπωρία που βιώνεις ως απόδειξη ότι μεγαλώνεις! Αυτό που περνάς συμβαίνει για σένα, όχι σε σένα.

Ζυγός

Πάρε σοφία από στενούς φίλους σου

Οι σκέψεις για απόδραση και περιπλάνηση στο τέλος δεν οδηγούν πουθενά. Το να αναλάβεις παρορμητικά περισσότερη  δουλειά για να αποφύγεις τις σκέψεις σου θα αυξήσει το άγχος και την καταπόνηση. Δες τους φίλους και την οικογένειά σου. Υπάρχουν πολλά που μπορείς να μάθεις από τις εμπειρίες και τη σοφία τους.

Σκορπιός

Αφιέρωσε χρόνο στους ανθρώπους σου

Ψάχνεις νέους τρόπους για να αυξήσεις το εισόδημά σου. Ο στόχος αυτού του μήνα είναι να δουλέψεις έξυπνα! Επιπλέον οι απαντήσεις που αναζητάς είναι ακριβώς κάτω από τη μύτη σου. Ως εσωστρεφές ζώδιο, χρειάζεσαι τη μοναξιά αλλά να το να βρεις λίγο ποιοτικό χρόνο για τους φίλους και την οικογένειά θα θρέψει την ψυχή σου και θα σου προσφέρει ιδέες που δεν υπήρχαν στο ραντάρ σου. Έχεις μια αξιόπιστη και αφοσιωμένη ομάδα έτοιμη να σε βοηθήσει!

Τοξότης

Εσύ δημιουργείς την ελευθερία σου

Οι αλλαγές στην εργασία έχουν επηρεάσει θετικά το εισόδημά σου και έχουν δημιουργήσει ένα αρκετά μεγάλο οικονομικό μαξιλάρι ώστε να είσαι ήρεμ@. Ενώ όλα φαίνονται ωραία, εσύ  συνειδητοποιείς ότι όλα τα πράγματα έχουν κόστος. Η ανάγκη για ελευθερία έρχεται σε σύγκρουση με τις δεσμεύσεις που απαιτεί τώρα η δουλειά σου και σε κάνει να αναρωτιέσαι εάν είναι πιο σημαντική η ελευθερία ή οι αμοιβές. Μια χρήσιμη ερώτηση που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου, Τοξότη, είναι εάν μπορείς να επαναπροσδιορίσεις την έννοια της ελευθερίας. Αποφύγε βιαστικές αποφάσεις, νιώσε ευγνωμοσύνη για το σημείο που βρίσκεσαι και ανακάλυψε τη χαρά της διαπραγμάτευσης.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει: Βρήκαμε 50 καναδικές επιχειρήσεις που ανήκουν σε γυναίκες για να ψωνίσουν αυτές τις γιορτές.

Αιγόκερως

Να είσαι παρών

Αιγόκερε, δώσε μεγάλη προσοχή στα όνειρά σου και στα σημάδια που λαμβάνεις αυτόν τον μήνα αντί να αγχώνεσαι για τον επόμενο στόχο σου. Το ξέρεις καλά, η δύναμή σου σε έχει πάει πολύ μακριά. Ωστόσο, δείξε λίγο περισσότερο την ήπια, πιο άνετη εκδοχή σου. Το να παρατηρείς τα πράγματα έχει και τα πλεονεκτήματά του. Επίτρεψε στον εαυτό σου να δεχτεί τις κολακείες και τα θετικά σχόλια εκείνων που διεκδικούν μία θέση στη ζωή σου. Αν ψάχνεις το νόημα, αντί να αγχώνεσαι για το πώς εξελίσσεται η ζωή, ανακάλυψε την αξία του να είσαι παρών.

Υδροχόος

Είσαι η επιρροή

Υδροχόε, είσαι εκείνος που θέλουν όλοι. Η δύναμη και η αύρα σου κεντρίζει την προσοχή, αλλά εσύ το αγνοείς. Όλα με όσα καταπιάνεσαι έχουν θετική επιρροή κι εσύ παράλληλα βιώνεις μια μεγάλη αλλαγή στο πως βλέπεις τα πράγματα. Η αναζήτηση του νοήματος γίνεται σιγά σιγά το επίκεντρο για σένα και, ως εκ τούτου, κάνεις ‘όλο και λιγότερα πράγματα απλά για να τα κάνεις. Φρόντισε αυτό έχεις μέσα σου κι άφησε τα υπόλοιπα.

Ιχθύς

Είσαι δυνατός!

Έχεις πλέον στρέψει την προσοχή σου στην οργάνωση της ζωής σου. Πλέον συνειδητοποίησες ότι εσύ και οι περιοριστικές πεποιθήσεις σου ήσασταν το εμπόδιο για τις περισσότερες δυσκολίες. Τώρα, αναγνωρίζεις τη δύναμη του μυαλού κι αυτό σε εμπνέει να κάνεις όλα εκείνα που νόμιζες αδύνατα. Όλα τα κομμάτια ενώνονται επιτέλους κι εσύ επιτρέπεις στον εαυτό σου να πραγματοποιήσει και να υλοποιήσει τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου. Ένα σημαντικό πράγμα που πρέπει να θυμάσαι είναι να περιβάλλεσαι από ανθρώπους, μέρη και καταστάσεις που βλέπουν το φως μέσα σε σένα και ενισχύουν τη δύναμη που νιώθεις μέσα σου.