Τα έξι ζευγάρια ζωδίων που κάνουν τις πιο παθιασμένες σχέσεις

Τα έξι ζευγάρια ζωδίων που κάνουν τις πιο παθιασμένες σχέσεις

Παρακάτω θα διαβάσεις ποια είναι τα έξι ζευγάρια ζωδίων που δημιουργούν τις πιο παθιασμένες σχέσεις. Κάποια τα περιμένεις και κάποια άλλα είναι απρόσμενα.

Δίδυμοι & Τοξότης

Θετικοί, ζωηροί και πάντα ψημένοι για περιπέτεια, οι Δίδυμοι και ο Τοξότης είναι ένα από τα πιο ιδανικά ζευγάρια. Και οι δύο τείνουν να προσαρμόζονται σε καταστάσεις και επειδή προσεγγίζουν τις νέες σχέσεις με ανοιχτή καρδιά, βρίσκουν ο ένας το soulmate του στον άλλο. Ζουν για τη στιγμή και έτσι αναπτύσσουν μια σχέση χωρίς πιέσεις, δίνοντας χώρο και ελευθερία ο ένας στον άλλο χωρίς να χτίζουν προσδοκίες.

Ταύρος & Καρκίνος

Περισσότερο από κάθε άλλο ζώδιο, ο Ταύρος και ο Καρκίνος έχουν ανάγκη να νιώθουν άνετοι, ασφαλείς και προστατευμένοι. Όταν αυτοί οι δύο είναι μαζί, μπορούν να ικανοποιήσουν ο ένας τον άλλο. Το πιο πιθανό είναι πως θα περνούν το μεγαλύτερο μέρος της μέρας στο κρεβάτι, μαζί. Είναι σπιτόγατοι και ενώ μπορούν να φαντάζουν βαρετό ζευγάρι, ταιριάζουν τόσο πολύ που δημιουργούν έναν πολύ παθιασμένο δεσμό.

Κριός & Λέων

Όταν αυτά τα δύο ζώδια της φωτιάς είναι μαζί, κυριολεκτικά κολλάνε. Παρόλο που έχουν πολύ ισχυρές προσωπικότητες, ο Κριός και ο Λέων ταιριάζουν φανταστικά, χάρη στην κοινή τους αυτοπεποίθηση και φλογερή ένταση. Σεξουαλικά, είναι κοντά στην τελειότητα σε συνδυασμό, αλλά το πάθος αυτό περνάει και εκτός κρεβατοκάμαρας. Σαν ζευγάρι είναι γεμάτοι με αφοσίωση, ενέργεια, αισιοδοξία και άπειρο σεξ.

Δίδυμοι & Ζυγός

Αυτά τα δύο ζώδια του αέρα ίσως να είναι και το πιο απρόσμενο ζευγάρι. Ωστόσο και τα δύο εκτιμούν το απρόσμενο, και το αγκαλιάζουν. Είναι κοινωνικά και χαρισματικά, οπότε όταν είναι μαζί γοητεύουν το ένα το άλλο. Και τα δύο εκτιμούν τη συντροφικότητα και δε βαριούνται ποτέ το ένα το άλλο.

Υδροχόος & Τοξότης

Όταν έρχονται κοντά αυτά τα δύο ατρόμητα ζώδια, τα πράγματα γίνονται άγρια. Κανείς δεν αγαπά περισσότερο τον πειραματισμό από τον Υδροχόο και τον Τοξότη, οπότε η ερωτική τους ζωή είναι απροσπέραστη. Ωστόσο δεν ταιριάζουν μόνο στο σεξ. Αγαπούν την ατομικότητα και την ελευθερία και έτσι σέβονται ο ένας τον χώρο του άλλου. Η σχέση του είναι φρέσκια και συναρπαστική.

Ιχθύες & Σκορπιός

Τα ζώδια της φωτιάς έχουν τη φήμη των υπερβολικά συναισθηματικών ατόμων και οι Ιχθύες και οι Σκορπιοί φέρνουν πολύ συναίσθημα στις σχέσεις τους. Έχουν τόσο καλή σύνδεση που ο δεσμός ανάμεσά τους γίνεται πολύ δυνατός. Είναι πολύ περίεργα άτομα, με πολλές απορίες για τον κόσμο και τη ζωή και μαθαίνουν πολλά ο ένας από τον άλλο. Μάλιστα με τον καιρό γίνεται ακόμα πιο παθιασμένη και έντονη η σχέση τους.

featured image: Elite Daily
0 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.