Δεν είναι λίγες οι φορές που δύο ηθοποιοί που είναι ζευγάρι στη ζωή, υποδύονται και το ζευγάρι στην μεγάλη οθόνη. Άλλοτε οι έρωτες γεννήθηκαν στο σετ και τα γυρίσματα. Κι άλλοτε οι σκηνοθέτες και οι παραγωγοί προσέγγισαν ζευγάρια ηθοποιών γιατί ήξεραν ότι το αποτέλεσμα θα είναι διαφορετικό. Λίγο η χημεία που ήδη υπάρχει ανάμεσα στα δύο πρόσωπα, η άνεση και η οικειότητα είναι βασικά στοιχεία που οδηγούν στην αληθοφάνεια ενός ζευγαριού. Βέβαια, Χόλυγουντ είναι αυτό και πολλά ζευγάρια διαλύθηκαν από “τρίτα πρόσωπα” στις σχέσεις τους εξαιτίας ταινιών και γυρισμάτων. Αλλά ας μην χαλάμε τις καρδιές μας με αυτά.

Ο Woody Allen και η Mia Farrow στο Husbands and Wives

tufnellparkfilmclub.com

Ο Woody Allen γενικότερα έχει ένα συνήθειο. Επιλέγει συνήθως τις εκάστοτε συντρόφους ή συζύγους του ως πρωταγωνίστριες των ταινιών του. Από τον γενικό κανόνα δεν ξέφυγε και η Mia Farrow, μιας κι έπαιξε σε 13 ταινίες του. Ας τη δώσουμε τον τίτλο “μούσα”. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε.

Johnny Depp and Winona Ryder στο Edward Scissorhands

Τελείως αντικειμενικά, το πιο όμορφο ζευγάρι που πέρασε γενικά από την κινηματογραφική ιστορία. Το WINONA FOREVER στο δεξί χέρι του Depp, παρά τις επεξεργασίες θα είναι εκεί να μας θυμίζει πως κάποτε αυτός ο έρωτας πράγματι ήταν αληθινός.

Richard Burton and Elizabeth Taylor στο Who’s Afraid of Virginia Woolf?

Τα ζευγάρια που είδαμε και στην ζωή και στις ταινίες
moca.org

Γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της “Κλεοπάτρας”, παντρεύτηκαν δύο φορές και ζήσανε μαζί για κάτι παραπάνω από μια δεκαετία. Βέβαια η πιο accurate απεικόνιση του γάμου τους στην πραγματικότητα είναι η ταινία “Who’s Afraid of Virginia Woolf”. Αν την έχεις δει, θα καταλάβεις.

Tom Cruise and Nicole Kidman στο Eyes Wide Shut

Τα ζευγάρια που είδαμε και στην ζωή και στις ταινίες
weeklystandard.com

Πολλοί ήταν αυτοί που πίστεψαν ότι η ταινία αυτή ήταν η αρχή του τέλους για τον γάμου του Tom Cruise με την Nicole Kidman. Κι όμως εκείνοι υποστηρίζουν ότι ακόμα και τότε ήταν καλά μεταξύ τους. Βέβαια 2 χρονιά μετά σχεδόν ανακοινώθηκε το διαζύγιο τους. Αλλά εντάξει, εκείνοι ξέρουν καλύτερα.

Brad Pitt and Angelina Jolie Pitt στο By the Sea

Αναφέρουμε το By The Sea, για να προσποιηθούμε ότι πιστεύουμε ότι η σχέση των δύο ξεκίνησε μετά τα γυρίσματα του Mr and Mrs Smith. Βέβαια, το By The Sea αποδείχθηκε κακός οιωνός τελικά για την πορεία των Brangelina ως ζευγάρι.

Javier Bardem and Penélope Cruz στο Vicky Christina Barcelona

Το πρώτο και μοναδικό ζευγάρι στη λίστα μας που ζει ακόμα μαζί και παντρεμένο. Γνωρίστηκαν στην ταινία που έκανε γνωστή την Penelope Cruz κι έπειτα πρωταγωνίστησαν πάλι μαζί στο Vicky Christina Barcelona. Τους ευχόμαστε ολόψυχα να μην καταλήξουν όπως οι υπόλοιποι.

Channing Tatum and Jenna Dewan στο Step Up

Τα ζευγάρια που είδαμε και στην ζωή και στις ταινίες
harpersbazaar.com

Όταν βγήκε το Step Up, όλες αγαπήσαμε τον Channing Tatum κι εκείνος διάλεξε την Jenna Dewan. Εντάξει το αποδεχτήκαμε, τα έχει αυτά η ζωή. Βέβαια, 9 χρόνια μετά τον γάμο τους, αποφάσισαν να χωρίσουν, αλλά εμείς εκεί, πάλι Step Up θέλουμε να βλέπουμε.


Featured Image: reddit.com