Μπορεί ο Tom Holland και η Zendaya να μην έχουν επιβεβαιώσει ακόμη επίσημα τη σχέση τους, αλλά οι πρόσφατες ανταλλαγές των comments τους στο Instagram μάλλον το επιβεβαιώνουν.

Πρόσφατα ο Tom Holland μοιράστηκε πρόσφατα μια φωτογραφία της Zendaya από την πρεμιέρα του Dune στο Λονδίνο με ένα emoji και η Zendaya απάντησε με ένα emoji που έδειχνε τη συγκίνησή της για την κίνησή του.

Με τη σειρά της η ηθοποιός αντέδρασε διακριτικά στη φωτογραφία του Tom Holland για το τρέιλερ του «Uncharted», όμως δεν πέρασε απαρατήρητο.

Η ανταλλαγή comments του Tom Holland και της Zendaya στο Instagram έχει αυξηθεί και δίνει μια γεύση από τη σχέση τους στους θαυμαστές.

Το ειδύλλιο επιβεβαιώθηκε για πρώτη φορά τον Ιούλιο, όταν οι συμπρωταγωνιστές του Spider-Man εντοπίστηκαν στο PDA στο Λος Άντζελες.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της η Zendaya μίλησε για τον Tom Holland και μάλιστα τον χαρακτήρισε «χαρισματικό» αναφερόμενη στη συνεργασία μαζί του και αποκάλυψε επίσης μερικά από τα καλύτερα χαρακτηριστικά του.

«Υπάρχουν πολλά πράγματα, προφανώς, που εκτιμώ [σε αυτόν]. Από την άποψη του ηθοποιού, εκτιμώ ότι του αρέσει πολύ να είναι ο Spider-Man. Είναι μεγάλη η πίεση – αναλαμβάνεις τον ρόλο ενός υπερήρωα όπου κι αν πας. Για το μικρό παιδί που περνάει, είσαι ο Spider-Man. Νομίζω ότι το χειρίστηκε τόσο καλά».

Και συνέχισε λέγοντας: «Είναι πολύ διασκεδαστικός. Πολύ χαρισματικός, μπορεί να κάνει τον καθένα να αισθάνεται άνετα και να χαμογελάσει και έχει πάντα να πει μια καλή κουβέντα. Μια καλή κουβέντα – ακούγομαι τόσο Βρετανή.»