Δεν έχουν όλα τα ρούχα την ίδια ιστορία. Μερικά κομμάτια μένουν ανεξίτηλα στη μνήμη μας και ζουν για πάντα στις καρδιές μας.

Κάτι τέτοιο φαίνεται να επιβεβαιώνουν πολλά από τα outfits που είδαμε στο Sex and the City με πρωταγωνίστρια την Sarah Jessica Parker στο ρόλο της Carrie Bradshaw τη δεκαετία του 1990. Το φόρεμα με print εφημερίδας του οίκου Dior, σχεδιασμένο από τον John Galliano ως μέρος της συλλογής φθινόπωρου-χειμώνα 2000 της εταιρείας, είναι ένα από αυτά.

Το φόρεμα εμφανίστηκε για πρώτη φορά στη σεζόν 3 του Sex and the City και συγκεκριμένα στο επεισόδιο 17, όταν η Carrie επιμένει να ζητήσει συγγνώμη από τη Natasha που είχε σχέση με τον σύζυγό της, Mr Big. Στη συνέχεια, ξαναείδαμε το φόρεμα στην ταινία Sex and the City 2, για άλλη μία εμφάνιση, όχι όμως και στο φετινό reboot της σειράς με τίτλο And Just Like That.

Το φόρεμα υψηλής ραπτικής της Dior που φορούσε η Carrie, κατάφερε για άλλη μία φορά να κυριαρχήσει στα νέα του διαδικτύου. Τώρα, η εταιρεία Zara αποτίει φόρο τιμής σε αυτό το διάσημο print, δημιουργώντας τη δική της εκδοχή του φορέματος- εφημερίδας – ένα μίνι φόρεμα με μακριά μανίκια. Με μόλις 29,99£, δεν είναι περίεργο που αυτό το φόρεμα ξεπουλάει τόσο γρήγορα στο εξωτερικό και όλες θέλουν να φορέσουν κάτι παραπλήσιο με το outfit της αγαπημένης τους Carrie.

Η Zara κυκλοφόρησε το διάσημο φόρεμα-εφημερίδα της Carrie Bradshaw
https://www.zara.com