Άσε μας να μαντέψουμε. Ο Ιανουάριος σου φάνηκε ατελείωτος, τα Χριστούγεννα οριακά τα θυμάσαι και αναπολείς στιγμές στο χωρίο με vibe διακοπών. Το πρόβλημα είναι ότι είσαι στην Αθήνα και έχεις μόλις δύο μέρες της βδομάδας να κάνεις κάτι που ίσως να θυμίζει όλα τα παραπάνω. Ευτυχώς, υπάρχει λύση. Το ΖanDim.

Πρόκειται για ένα all day cafe-bar στο Χαλάνδρι. Το ιδιαίτερο της υπόθεσης είναι πως βρίσκεται στη μέση του πάρκου κυκλοφοριακής αγωγής. Ναι, μέσα στα εννιά στρέμματα του πάρκου, ανάμεσα σε γήπεδο μπάσκετ, τέννις και μια πίστα κυκλοφοριακής αγωγής, θα βρεις το ZanDim. 

Ο χώρος είναι ζεστός, με θέα τον Υμηττό και άπλετο ήλιο και ελευθερία. Ναι ακριβώς όπως στο χωριό. Μόνο που εν προκειμένω βρίσκεσαι λίγα χιλιόμετρα από το σπίτι σου.

Η έμπνευση πίσω από τη δημιουργία αυτού του χώρου ήταν τα παιδιά των ιδιοκτητών. Από ό,τι λένε, πάντα θεωρούσαν ότι μια τόσο μεγάλη έκταση θα ήταν ιδανική για ένα cafe bar που να συνδυάζει τη δυνατότητα χαλάρωσης με τη συντροφιά ενός απολαυστικού καφέ. Αλλά και τη δυνατότητα να κάνουν τα παιδιά δραστηριότητες. Με αυτό το σκεπτικό δημιουργήθηκε το ZanDim. Πράγματι, θα βρεις εκεί όλες τις ηλικίες. Παιδιά που δεν χάνουν την ευκαιρία να κάνουν πατίνι ή ποδήλατο, αλλά και μεγάλους να χαλαρώνουν από την πίεση της εβδομάδας.

Με ζεστή χαλαρωτική και ταξιδιάρικη διάθεση, το ZanDim είναι ο ιδανικός χώρος για το διάβασμά σου τα Σαββατοκύριακα, αλλά και για να κάνεις το επόμενο πάρτυ των παιδιών σου. Επίσης, μπορείς να το επιλέξεις και για εκείνο το brunch με την παρέα σου που κανονίζετε κάθε Παρασκευή, αλλά δεν μπορείτε να καταλήξετε.

Extra tips που χρειάζεσαι και θα κάνουν το ZanDim το νέο σου στέκι για το Σαββατοκύριακο:

1| Εκεί θα βρεις τον πιο απολαυστικό καφέ του Χαλανδρίου.

2| Αν δεν πίνεις καφέ, τότε πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις τη σπιτική λεμονάδα.

3| Σε περίπτωση που το προτιμήσεις για brunch, μέσα σε όλα, να παραγγείλεις το zandim plate. Είναι το ιδανικότερο και απολαυστικότερο πιάτο για να ξεκινήσεις τη μέρα σου.

4| Αν πας πρωί, μην ξεχάσεις να πάρεις μαζί σου και το ποδήλατό σου.

5| Το απόγευμα είναι η ιδανικότερη ώρα να το επισκεφτείς με την παρέα σου για συζήτηση και καφέ.

6| Αν ψάχνεις το μέρος που θα φιλοξενήσει το επόμενο πάρτυ της δουλειάς, μόλις το βρήκες.

7| Το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται δεν θα χρειαστεί να αφήσεις τα παιδιά στη μαμά σου για να πιεις έναν καφέ. Θα τα πάρεις μαζί σου στο ZanDim. Ναι, μόλις βρήκαν και εκείνα το αγαπημένο τους μέρος στον κόσμο!

ZanDim All Day Cafe-Bar

Τήνου 130, Χαλάνδρι

Facebook | Instagram