Ας συμφωνήσουμε ότι όλοι λίγο πολύ έχουμε μια μικρή χαραμάδα μέσα στο κεφάλι μας που μπάζει νερά. Δε ξέρω αν με κατάλαβες, μιλάω για εκείνη τη πτυχή σου που σε κάνει να αμφισβητείς ώρες ώρες τη λογική σου. Αναφέρομαι στην ίδια χαραμάδα που εσύ λες ”τρέλα” αλλά είναι η ίδια χαραμάδα που βάζει λίγο φως στη ζωή σου. Αυτή τη χαραμάδα μερικές φορές εμείς οι ίδιοι δεν την αναγνωρίζουμε μέχρι που έρχεται ένα αγόρι για να μας πείσει ότι υπάρχει. 

Κι αφού το συμφωνήσαμε αυτό ας συμφωνήσουμε και στα παρακάτω: 

Υπάρχει κάποιο αγόρι που σε κάνει ξανά να πιστεύεις στον έρωτα. Να θέλεις να πάρεις τα ρίσκα σου, να θέλεις να μη τα παρατήσεις, να θέλεις να προσπαθήσεις σκληρά, να αλλάξεις πόλη, να αλλάξεις και να γίνεις καλύτερη. Υπάρχει κάποιο αγόρι που σε κάνει να πιστεύεις ότι έχεις αρχίσει να χάνεις το μυαλό σου. Σκέφτεσαι αυτό το αγόρι ανά 30” του λεπτού και τσεκάρεις το κινητό σου ανά 3′ της ώρας. Αυτή η τρέλα.

Υπάρχει κάποιο αγόρι που σε κάνει να νιώθεις χαρούμενη και ταυτόχρονα λυπημένη; Ξέρεις πότε το ξαναένιωσες αυτό; Κάθε φορά που αναγνωρίζεις ότι φοβάσαι μη χάσεις κάτι πολύτιμο. Υπάρχει κάποιο αγόρι που σε κάνει να νιώθεις τα πάντα, να νιώθεις ζωντανή. Υπάρχει κάποιο αγόρι που σε καταλαβαίνει. Που πιστεύει ότι είσαι ”τρελή” επειδή δε σε νοιάζει να πας να τον βρεις με τις πυτζάμες για να χορέψετε ένα ωραίο τραγούδι και επειδή δε σε νοιάζει η βροχή αρκεί να περπατήσεις μαζί του. Υπάρχει κάποιο αγόρι που σε κάνει να πιστεύεις στο κοινό σας μέλλον, να νιώθεις δυνατή, να νιώθεις ασφαλής, να μπορείς να ονειρεύεσαι.

Υπάρχει κάποιο αγόρι που είναι όπως τον θες εσύ. Πέρα από στερεότυπα και άρθρα σε ένα site. 

Υπάρχει κάποιο αγόρι που θα σε καταλάβει όταν του πεις μια Παρασκευή ξημερώματα να πάτε για road trip. Και να πάτε. Δεν θα γελάσει όταν προτείνεις διακοπές στο πατρικό σου, ούτε θα νιώσει άβολα αν προτείνεις να πάτε να μείνετε στο ξενοδοχείο τρεις γειτονιές παρακάτω, έτσι για την αλλαγή. Υπάρχει κάποιο αγόρι που δεν βρίσκει παράλογες τις ανασφάλειες σου ή τουλάχιστον δεν στις τονίζει αλλά προσπαθεί να σε βοηθήσει μ αυτές. Το ίδιο αγόρι είναι αυτό που θα σε βοηθήσει να νικήσεις τους φόβους σου. Υπάρχει κάποιο αγόρι το οποίο μπορεί να σε κρατάει να χορεύετε όλο το βράδυ. Μπορεί να ακούει να τραγουδάς στο ντους και να αντέχει.

Υπάρχει κάποιο αγόρι που νιώθει όλα τα παραπάνω και τα καταλαβαίνει ακριβώς όπως και εσύ.

Αυτό το αγόρι βρες και μετά παντρέψου το. Ή τέλος πάντων κάνε ό,τι μπορείς για να το κρατήσετε όλο αυτό.