Το YouTube είναι από μόνο του ένας παράδεισος ‘how to’, από ομορφιά και μαγειρική μέχρι DIY διακόσμησης σπιτιών και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς. Αν συνήθως μαθαίνεις πώς να κάνεις το makeup σου και τώρα ψάχνεις ιδέες για τα μαλλιά σου, σου έχουμε 10 κανάλια που ανάλογα με το μήκος και τον τύπο τους. Θα βρεις ό,τι αναζητάς και ποτέ ξανά δε θα αναρωτηθείς πώς θα κάνεις το τέλειο messy bun για παράδειγμα.

YouTube κανάλι για: Styling σε μακριά μαλλιά

Η Alex Gaboury  μεταμορφώνει τα μακρυά της μαλλιά σε κάθε βίντεο σε ότι χτένισμα μπορείς να φανταστείς. Ακολουθώντας τις οδηγίες της, μπορείς *επιτέλους* να πετύχεις τον τέλειο κυματισμό ή ένα υπέροχο σινιόν. Μάλιστα, μπορείς να προσαρμόσεις τα χτενίσματα που δείχνει και σε κοντά μαλλιά, καθώς δίνει τις αντίστοιχες οδηγίες.

YouTube κανάλι για: Σγουρά μαλλιά

Μπορεί τα σγουρά μαλλιά να είναι λίγο δύσκολα στον χειρισμό τους, αλλά με το παρακάτω κανάλι της Jayme Jo, θα μάθεις πως να τους κάνεις styling και πως να τα περιποιείσαι ανεξάρτητα από το μήκος τους.

YouTube κανάλι για: Βάψιμο μαλλιών στο σπίτι

Αν είσαι φαν του να βάφεις τα μαλλιά σου στο σπίτι ή αν σκέφτεσαι να το κάνεις για πρώτη φορά, η Stella Cini είναι ο άνθρωπος σου! Η Stella δίνει οδηγίες βήμα βήμα και μπορείς να βρεις tutorials για κάθε χρώμα που μπορείς να φανταστείς.

YouTube κανάλι για: Πλεξούδες

Αν στο μυαλό σου υπάρχει μόνο η κλασική γαλλική πλεξούδα, με το κανάλι της Missy Sue θα εκπλαγείς στο πόσα είδη υπάρχουν και πόσο εύκολα μπορούν να γίνουν. Με περισσότερο από 1 εκατομμύριο συνδρομητές, το κανάλι περιέχει μικρά βίντεο, είτε είσαι αρχάρια, είτε είσαι pro.

YouTube κανάλι για: Καρέ μαλλιά

Το κανάλι της Mallory Cornelison διαψεύδει όλους αυτούς που θεωρούν ότι δεν μπορείς να κάνεις styling στα καρέ μαλλιά. Από έναν κυματισμό, μέχρι ένα χτένισμα με αφέλειες, είναι αυτό που ψάχνεις αν έχεις κοντά μαλλιά.

YouTube κανάλι για: Protective Styles

Αν έχεις protective styles ή σκέφτεσαι να κάνεις, το κανάλι που ψάχνεις για το styling και τη διατήρηση των μαλλιών σου κατά τη διάρκεια και ανάμεσα στις αλλαγές τους, είναι αυτό της  Lavishly Britt.

YouTube κανάλι για: Styling σε μεσαίου μήκους μαλλιά 

Αν δεν έχεις μακρυά ή κοντά μαλλιά και έχεις μεσαίου μήκους αυτή που θα σε βοηθήσει να κάνεις styling με αξεσουάρ ή χωρίς, είναι η Ashley Bloomfield. Η Ashley επίσης θα σου μάθει να ισιώνεις άψογα τα σγουρά σου μαλλιά, κάτι που κάνει στον εαυτό της σε αρκετά βίντεο.

YouTube κανάλι για: Reviews σε εργαλεία θερμότητας

Αν ψάχνεις να αγοράσεις ένα σίδερο ισιώματος ή για μπούκλες, η YouTuber Milabu σου έχει τη λύση. Στο κανάλι της θα βρεις reviews για εργαλεία θερμότητας και styling σε όλο το εύρος των τιμών και από ένα μικρό tutorial για το καθένα.

YouTube κανάλι για: Κούρεμα 

Η Sharee Anonuevo στο κανάλι της δείχνει πως να κουρέψεις τα μαλλιά σου βήμα βήμα και τα εργαλεία που θα χρειαστείς, είτε θες μια μεγάλη αλλαγή, είτε απλά μια ανανέωση στις άκρες.

YouTube κανάλι για: Styling σε Pixie κούρεμα

Αν έχεις τολμήσει το κούρεμα σε στιλ pixie, η Pixie Chick θα σου δείξει πόσο εύκολα μπορείς να του κάνεις styling, ακόμα και αν δε το είχες φανταστεί.

featured image: pathsnig.org